Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Који је ваш ЦВЕТ ПРЕМА ЈАПАНСКОМ ХОРОСКОПУ? Открива суштину личности

Сваки цвет има своју симболику и значење, па се тако лале, посебно жуте повезују са срећом, ружа је одувек била цвет љубави, а беле кале чистоту, невисност и светлост

1682580348_shutterstock_1272057052.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сигурнно имате омиљени цвет који вас подсећа на вас, онај који у вама буди посебне искре у срцу, а према јапанском хороскопу сваки хороскопски знак је повезан са одређеним цветом.

Сазнајте који је ваш цвет среће на основу јапанске астрологије:

Ован - Сунцокрет

Овнови су креативни, енергични и веома страствени људи. Иако њима влада планета рата, Марс, цвет који им одговара је дивни жути сунцокрет. На цветном језику Јапана, симболизује снагу карактера и моћ да се увек пронађе пут до светлости, без обзира на таму и олују.

Бик - Камелија

Бикови знају како да раде природно оно што многи од нас морају научити. Они знају како да повежу логику и срце, разум и осећања, љубав и ум. Дакле, цвет који им одговара је камелија. У јапанској култури, то је симбол елеганције и савршене љубави.

Близанци - Цвет брескве

На први поглед, цвет брескве је деликатан украс, али у стварности је он заправо важан степеник који води до укусног и сочног плода. Ова метафора савршено пристаје Близанцима који, када их не познајете добро, делују плитко и безбрижно. У стварности, ови људи имају умове изненађујуће дубине и срце богато моћним искуствима.

Рак - Каранфил

Рођенима у хороскопском знаку Рака потребна је љубав као што је цвећу потребна вода. Спремни су цео живот да трагају за правом љубави, за њих је она есенција живота. Каранфил се често може наћи у јапанским домовима као украс зато се везује за породични живот и најчистији облик љубави.

Лав - Османтус (наранџасти цвет "слатке маслине")

Лавови су људи са веома јаким личностима. Понекад им се приписују негативне особине попут тврдоглавости и себичности, али када упознате Лавове схватићете колико је њихово срце сјајно. Лавови се друштвено ангажовани, заштитници слабијих и боре се свим силама против неправде. Цвет који им одговара је мирисни османтус, симбол племенитог карактера.

Девица - Хортензија

Девице, склоне анализи и целовитом приступу, чак и ако нису баш сигурне у своје квалитете, којих није мало, увек оправдају очекивања оних око себе. Упркос својој несигурности, они ретко траже помоћ и радије покушавају изнова и изнова док не успеју. Међутим, када добију помоћ, дубоко су захвални и никада то не заборављају. Зато их симболизује хортензија, цвет захвалности у јапанској култури.

Вага - Црвена ружа

Рођенима у знаку ваге доминира срце и све одлуке доносе душом. Имају веома добру интуицију која функционише невероватно. Пошто их води срце, њихов цветни симбол не може бити други него црвена ружа, симбол љубави широм света.

Шкорпија - Црвена лала

Страствене и друштвене Шкоприје могу да буду веома мистериозне, због тога су често највећи заводници у Зодијаку. Већина њихових веза је пролазна, али ипак интензивна. У сваком случају, када пронађу праву особу воле свим срцем, веома су одане својим партнерима. Зато је цветни пандан Шкорпији црвена лала, још један симбол љубави.

Стрелац - Љубичица

Стрелци су људи жељни знања, истраживања, авантуре и могу бити срећни само ако имају све ове ствари. Иначе, они имају моћ да уживају чак и у малим стварима, знају како да буду захвални и имају изненађујуће невини поглед на свет. Јапански биљни пандан Стрелцу је љубичица, симбол искрености и малих радости.

Јарац - Ирис

Јарчеви су познати по свом поносу и тврдоглавости, али су у исто време међу најуравнотеженијим знацима Зодијака. Већину времена веома контролишу своје емоције, изузетно су посвећени и веома одани људима које воле. Они такође имају наизглед неограничену радну снагу. Јапански цветни симбол Јарца је ирис, цвет лојалности и добрих вести.

Водолија - Сакура - Трешњин цвет

Водолије су сањиви људи који живе испред свог времена. Чини се да им је понекад глава у облацима. Међутим, иза сањивих очију крију се многи добро дефинисани, и испланирани циљеви за будућност. Они ретко размишљају о прошлости и спремни су на све што им доноси сутра. Цвет Водолије је сакура, симбол фасцинантне личности.

Риба - Лаванда

Рибе су међу најосетљивијим знаковима зодијака. Лако могу да буду повређене јер имају храбрости да воле слепо, често не размишљајући о последицама. Међутим, они који су рођени у знаку Риба налазе у себи неопходне унутрашње ресурсе да се изборе са патњом. Цвет који им највише одговара је миришљава лаванда, цвет верности.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas