Oglas
· · Komentari: 1
PLAVA KRV

Kraljica je ljuta: Megan Markl i princ Hari nisu dobili dozvolu za ime!

Situacija sa imenom Lilibet Dijana neće se lako i brzo završiti, kraljica je ljuta!

1623588463_w_56960323.jpg
Foto: EPA
Oglas

Kraljica Elizabeta (95) neće ćutati zbog uvrede koju su joj naneli Megan Markl i unuk princ Hari. Naime, ona je besna što su devojčici da li njen nadimak kojim niko ne sme da je zove.

Pročitajte još: Očaravajuća unuka kraljice Elizabete: Da li je ona nova zvezda kraljevske porodice?

Nikoli nije smeo da koristi ime Lilibet

Lilibet Lili Dijana Mauntbaten Vindzor rođena je 4. juna, u 11.40 ujutru u Kaliforniji. ali je javnost doznala da se porodila Megan Markl tek. 6 juna. Kada je javnost saznala koje su ime roditelji dali devojčici zvladao je muk i neverica.

- Ime Lilabet je smeo da koristi samo princ Filip koji je nedavno preminuo. Čak se ni Čarls ne bi nikada usudio da je zove Lilabet - rekao je kraljevski komentator.

Čarls nije smeo majku tako da zove...

Kraljica Elizabeta je, ustavri, sama sebi dala nadimak Lilibet kada je bila devojčica i teško je izgovarala svoje ime. Tako su je zvali samo otac i suprug.

Pročitajte još: Princ Čarls javno progovorio o unuci Lilibet Dajani

Prijatelji Meganb Markl obmanjuju novinare

Kraljica Elizabeta nije, kako su mediji pisali, blagoslovila novo praunuče, već se čula sa unukom Harijem i rekla mu je koliko je ljuta što odabrao to ime za devojčicu. Princ Hari (36) je rekao da će tužiti BiBiSi što su objavili da nije imao bakino odobrenje da ćerki da ime Lilibet.

Sve informacije dolaze od prijatelja Megan.

Niko iz Bekingemske palate nije izjavio da su Megan Markl i princ Hari imali dozvolu da bebi daju ime Lilibet. Takođe, nije nije zvanično objavio da je kraljica Elizabeta videla unuče, to su objavili samo mediji u SAD kojima informacije daju Megan Markl i princ Hari.

Kraljica nije videla i blagoslovila unuče

- Nikakvog video poziva nije bilo. Prijatelji vojvode i vojvotkinje od Saseksa pričaju novinarima da je kraljica videla bebu i da je odobrila ime. Kraljevska porodica niakda to nije potvrdila, a sama kraljica je tražila da se te vesti u britanskim medijima isprave - kaže izvor iz kraljevske porodice.

Pročitajte još: Poznati pevač progovorio o posledicama korone: "Mislio sam da ću da umrem"

Advokati princa Harija i Megan Markl su tražili da mediji objave informaciju prema kojoj je unuk prvo zvao kraljicu Elizabetu da joj kaže lepu vest i da ona nije podržavala da se devojčici da ime Lilibet - oni to nikada ne bi uradili.

Pročitajte još: Dirljiva fotografija princa Filipa i kraljice Elizabete (FOTO)

Međutim, izvor iz kraljevske porodice tvrdi da je kraljici Elizabeti saopšteno ime devojčice i nije joj tražena dozvola.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas