Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП: Близанце очекује нова љубав, а Девице прекид емотивне везе

Септебар ће бити буран месец када је љубав у питању

1693211392_shutterstock_2076762016--2-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Љубавни хороскоп за септембар 2023. године открива коме се смеши нова љубав, а коме месец у коме се ништа на пољу емоција неће десити.

Ован

У партнерском односу вам је потребно мало подстицаја и живости, било да пролазите кроз период напетости, дистанце, или засићења. На вама је да унесете мало узбуђења у свој љубавни живот, а ви имате довољно идеја и енергије за то. Не дозволите да вас партнерова привидна незаинтересованост обесхрабри, или наљути, иницирајте нешто што ћете радити заједно, предузмите акцију ван спаваће собе, па ће вам и интимни живот заискрити. Уколико сте сами, планетарни аспекти би могли да вам донесу збуњујућа осећања. Останите мирни и посматрајте шта вам се дешава, не тражите одговоре у другој особи, ваша супротстављена осећања вас упућују на увиђање и разрешавање појединих спутавајућих образаца, други су само „катализатори“, преноси блиц.рс.

Бик

Неодређено незадовољство вас нагони да нешто предузмете, али звезде саветују да се понашате дипломатски, а ако не видите компромис који бисте предложили партнеру, прихватите онај који он нуди. Потребно је да уравнотежите ватрену природу Марса који на вас утиче, да не бисте направили непромишљене потезе и грешке због којих ћете се касније лоше осећати. Ако сте сами, имате прилику да се позабавите анализом својих стандарда у односима – шта је оно што вам је најважније и шта је оно што можете да толеришете и занемарите, када имате то што вам је најбитније. Неће вам бити лако да то закључите, зато будите смирени и процесуирајте своја осећања – она вас могу водити прилично искиданим путем, од закључка до закључка, док се не уморите од логике и ослушнете своје срце.

Близанци

Партнер вас може посебно иритирати у овом периоду – он познаје ваше слабе тачке, и као да намерно испитује ваше границе и ваше стрпљење, или несвесно притиска баш ону дугмад, која активирају експлозивни набој. Уместо да реагујете, размотрите своја осећања не окривљујући партнера, ово је период у коме можете да очистите доста токсичног емотивног отпада који се накупио у вама и да схватите да вам партнер није саботер, него учитељ, макар нехотично. Ако сте сами, планетарне енергије могу утицати на вас охрабрујуће – уколико вам се неко допада већ дуже време, желећете да иницирате сусрет и изразите своја осећања. Може се десити и да се заљубите одједном, као погођени „громом из ведра неба“.

Рак

Сингл Ракови ће имати богат друштвени живот и обиље прилика за флерт, па и више од тога – а можда више и од оног са чим су у стању да се носе. Више особа изражава своје интересовање и гравитира у вашој орбити, а ви нисте сигурни ко вам се највише допада и не знате коме да дате предност. Уколико су те особе повезане у друштву, тешко можете извести да са сваком од њих изађете посебно, да стекнете јаснији утисак, па ћете морати да се дружите са свима и пажљиво посматрате. Особа која вам се најмање свиђа, може вас својим наметањем навести да донесете одлуку, да бисте је избегли. У партнерским односима стрпљење и толеранција су потребни више него икада – укључите се у све заједничке и породичне задатке, будите присутни и пажљиви, јер ви уносите осећај стабилности и хармоније у заједништво.

Лав

Преиспитајте своја осећања, да бисте пронашли одговор на питање да ли (још) има љубави између вас и вашег партнера. Ако закључите да се (упркос свему) и даље волите, уложите додатни напор да своју везу стабилизујете и продубите. Можда имате своје разлоге да останете у односу у коме нема љубави, а у том случају се морате још више потрудити. Уколико сте сами, имаћете снажну потребу да се емоционално ускладите сами са собом, а то захтева да анализирате своје прошле везе и односе и расветлите обрасце по којима сте се емотивно повезивали, односно, начин на који дајете и примате и шта је оно што вас обично привуче и заслепи – и на крају доведе до разочарања. Добар период за велико спремање на емоционалном и психолошком нивоу.

Девица

Веома сте популарни у друштву и врло ангажовани у овом периоду, па ћете имати бројна пријатна дружења и флертове. Привлачне и занимљиве особе исказиваће вам своју заинтересованост, а ви ћете бити поласкани и разиграни – врло вероватно се може показати да вам је то сасвим довољно, јер не тежите започињању љубавног романа, већ радите на изградњи свог самопоштовања и постављању границу. Ипак, можете дати шансу некоме ко испуњава већину ваших стандарда. У партнерским односима може бити на реду преиспитивање нивоа стабилности и здравља везе, односно, нивоа нестабилности и токсичности, што може довести до врло изједначеног резултата. Ако не знате шта да радите, питајте се шта је најбоље на за вас, и зашто вам је потребна таква веза, као и, да ли је можда та веза испунила оно због чега вам је била потребна, да ли сте је прерасли и превазишли. Ако одлучите да прекинете однос, учините то смирено, без љутње и драме.

Вага

Утицај Венере доприноси хармонији и разумевању у партнерским односима, па ћете у овом периоду имати сву подршку коју партнер може да вам пружи и слагаћете се боље него иначе. Ово је прилика да иницирате разговоре о осетљивим темама, уместо да их даље одлажете. Немојте се плашити да ћете нарушити хармонију и сукобити се са партнером, већ очекујте да ћете најзад пронаћи одређена решења и разјашњења, постићи компромис, или прихватити ствари такве какве су. Ако сте сами, можете се осећати врло ентузијастично и бити посебно расположени за дружење и флерт и неко вас може одушевити и привући. Ипак, останите опрезни – умете ви тако да се занесете и улетите у нешто што уопште није оно што желите, а пошто знате то о себи, немојте улетати у авантуру, већ сачекајте, да видите да ли ће се однос развијати и да ли постоји нешто више од површне привлачности.

Шкорпија

Љубавни односи су у центру пажње у овом периоду, и звезде предвиђају да ће ово бити време за памћење – у партнерском односу можете оживети „медени месец“ и поново се заљубити једно у другу, уз сву нежност и ситне пажње које толико волите да дајете и примате. Осетићете ону привилегију коју имају парови који увек изнова бирају једно друго и не узимају оно најбоље међу собом здраво за готово. Ако сте сами, можете бити у центру пажње, јер сте врло харизматични у овом периоду, зрачите магичном привлачношћу, на коју ће многи реаговати. Укључите све своје сензоре, да бисте међу тим особама издвојили оне које су неадекватне (а то може бити тешко, јер вам оне могу бити најпријатније и најшармантније) и да бисте своју пажњу поклонили некоме ко то заиста заслужује.

Стрелац

Планетарни утицај вас може завртети и окренути за 180 степени, тако да гледате у прошлост, уместо у будућност – свакако ћете се осећати измештено из садашњости, јер се може појавити стара љубав, у мислима и сновима, али и физички. Уколико сте у партнерским односима, мисли и осећања према некоме из прошлости, могу се појавити иницирани динамиком ваше везе, због нечега што вам у овом тренутку партнер не пружа, или управо због оног што вам пружа. Ово је лекција у којој ћете научити више о себи, о свом стилу везивања и о томе зашто вас поједине ствари „искључују“, а друге „укључују“ колико год покушавали тиме да управљате и да не реагујете импулсивно. Уколико сте сами, врло лако се може десити да се бивша љубав појави пред вашим вратима и да је ви спремно пустите у свој живот и обновите везу. И то треба схватити као прилику за боље разумевање себе и за затварање одређених кругова, јер није извесно да ће овакав однос потрајати.

Јарац

Ако сте до сада више били усредсређени на посао, дневну организацију и решавање практичних питања, сада се посветите партнеру, јер се већ извесно време осећа запостављено и искључено из вашег живота. Лако ћете обновити повезаност, заједничким активностима и уживањем у стварима које волите. Али ако преиспитујете свој однос и размишљате о томе да је време да га прекинете, онда ништа неће бити лако, не најмање због питања „а шта после“ које се неумитно поставља. Страх од самоће не би требало да вас задржи у потрошеном односу, у коме сте ионако сами, поручују звезде. Слободни Јарчеви се неће добро осећати са својом слободом – и вас обузима страх од самоће и питате се хоћете ли икада наћи неког ко испуњава ваше стандарде, или просто треба да снизите критеријум. Наставите да се питате, на крају ћете постићи јасноћу.

Водолија

Ако сте сами, упознаћете нове особе, осетићете нову енергију како вас испуњава и доноси вам обиље нових идеја и жељу за акцијом. Можете срести неког ко ће вам проширити видике и показати нове хоризонте, а ви ћете ту прилику дочекати спремно – само је потребно да вас неко мало инспирише, мотивише, да вам осветли ствари из другачијег угла, да се у вама нешто ослободи и покрене. У партнерским односима може доћи до варница које се неће распалити у изливе интимне страсти, већ могу довести до захлађења и удаљавања. Немојте доносити никакве одлуке ако сте љути и сумњате у партнера, радије узмите мало више времена за себе, удаљите се физички, отпутујте негде, да се мало одморите, саберете мисли и обновите енергију.

Рибе

Звезде поручују да не журите са започињањем романтичне везе, ако нисте потпуно сигурни да ли вам та особа одговара – а вероватно нисте потпуно сигурни. Дајте себи више времена да боље упознате другу особу, јер ће однос започет на темељу пријатељства и поверења имати све шансе да се изгради и одржи у стабилности. У партнерским односима је добар период за заједнички раст и развој, кроз интензивирање интересовања за психологију, езотерију и истраживање мистерија живота и љубави. Можете упознати неког ко ће вас позвати да се придружите некој духовној пракси, или групној терапији и то за вас и вашег партнера може бити иницирајуће искуство, ка оном „нечему вишем“ ка чему обоје тежите. Заједничка путовања, као и сваки облик заједничке акције, посла, искуства, продубиће ваш однос и подићи блискост на виши ниво поверења и разумевања.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas