Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА МАЈ: Биковима "ПУЦА" веза, Лавови поново у причи са бившима

Прочитајте шта нам спремају звезде у мају када је љубав у питању

1651153871_everton-vila-AsahNlC0VhQ-unsplash.jpg
Фото: Unsplash
Oglas

Ован

Породица од вас тражи да јој се више посветите. Са друге стране партнер вам поклања више пажње и ви уживате у томе. Слободни могу да упознају особу са којим ће остварити лепу и стабилну везу.

Бик

Мај вам доноси промене и на љубавном пољу. Заправо све што је климаво сада пуца. Везе које су чврсте опстају.

Близанци

Комуникација вам је пренаглашена. Кажете нешто у тренутку а не мислите тако. Баш вас та импулсивност може довести у ситуацију где партнер пуца и не може више да поднесе ваше напето стање. Слободни могу кроз игру речи да дају лепе сигнале особи која је преко посла повезана са вама. 

Прочитајте још: Ево шта значи ако сте "ДЕВЕТКА" по нумерологији - откривамо ваш идеалан посао, љубав, животни пут

Рак

Вама се смеши неочекивана трудноћа. То ће дефинитивно ваш однос уобличити и отвара вам врата за један потпуно нови свет. Слободни преко посла упознају особу са којом ће имати турбулентан однос.

Лав

Заузети Лавови ће имати озбиљан и конкретан разговор са партнером. Тада ћете знати да ли настављате или је дефинитивно крај. Слободнима се враћа велика љубав из прошлости!

Девица

Вама се може десити да једно пријатељство прерасте у лепу љубавну везу. Заузети не треба да претерано размишљају о будућности већ да сада у овом тренутку уживају са партнером.

Прочитајте јошПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА МАЈ: Овновима месец доноси лепу енергију, Вагама следе неочекивани трошкови

Вага

Ночекивани трошкови у мају могу да доведу до сукоба и свађа у породици. Партнер ће бити нервозан и нема пуно разумевања. Слободни ће имати више љубавних понуда. На вама је да одлучите шта желите.

Шкорпија

Доста посесивности и љубавних сцена ће бити у мају. Застаните и размислите да ли ви дајете повода за то?! Слободни ће имати кратку и страсну љубавну аферу!

Стрелац

Партнер тражи од вас више пажње и да заједнички доносите одлуке. Ви сте навикли у тренутку а њему то смета. Седите и покушајте заједно да испланирате нор годишњи одмор. Слободни преко пријатеља упознају особу која им се неће допасти на први поглед али кроз дружење мењате мишљење.

Јарац

Превише сте окупирани ситницама. Партнеру то смета и жели од вас да се мало опустите и будете спонтанији. Слободни уживају у својој слободи али неће бити имуни на једно спектакуларно удварање средином маја!

Прочитајте још: Хороскопски знакови који избегавају брак: Они тешко изговарају судбоносно "да"

Водолија

Преко посла упознајете особу која ће вас јако привући. Ви ћете имати кочницу јер је та особа заузета. Ви одлучуте да ли се упуштате у ту авантуру! Заузети ће имати леп месец и уживаће у љубави!

Рибе

Вама је све везано за посао. Они који су у вези имаће озбиљан разговор са партнером јер партнер више нама разумевања за ваш прековремени рад. Слодобни у проводу са колегама упознају веома занимљиву особу!

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas