· · Komentari: 0
ASTRO

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ: Bikovima "PUCA" veza, Lavovi ponovo u priči sa bivšima

Pročitajte šta nam spremaju zvezde u maju kada je ljubav u pitanju

1651153871_everton-vila-AsahNlC0VhQ-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Ovan

Porodica od vas traži da joj se više posvetite. Sa druge strane partner vam poklanja više pažnje i vi uživate u tome. Slobodni mogu da upoznaju osobu sa kojim će ostvariti lepu i stabilnu vezu.

Bik

Maj vam donosi promene i na ljubavnom polju. Zapravo sve što je klimavo sada puca. Veze koje su čvrste opstaju.

Blizanci

Komunikacija vam je prenaglašena. Kažete nešto u trenutku a ne mislite tako. Baš vas ta impulsivnost može dovesti u situaciju gde partner puca i ne može više da podnese vaše napeto stanje. Slobodni mogu kroz igru reči da daju lepe signale osobi koja je preko posla povezana sa vama. 

Pročitajte još: Evo šta znači ako ste "DEVETKA" po numerologiji - otkrivamo vaš idealan posao, ljubav, životni put

Rak

Vama se smeši neočekivana trudnoća. To će definitivno vaš odnos uobličiti i otvara vam vrata za jedan potpuno novi svet. Slobodni preko posla upoznaju osobu sa kojom će imati turbulentan odnos.

Lav

Zauzeti Lavovi će imati ozbiljan i konkretan razgovor sa partnerom. Tada ćete znati da li nastavljate ili je definitivno kraj. Slobodnima se vraća velika ljubav iz prošlosti!

Devica

Vama se može desiti da jedno prijateljstvo preraste u lepu ljubavnu vezu. Zauzeti ne treba da preterano razmišljaju o budućnosti već da sada u ovom trenutku uživaju sa partnerom.

Pročitajte jošPOSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ: Ovnovima mesec donosi lepu energiju, Vagama slede neočekivani troškovi

Vaga

Nočekivani troškovi u maju mogu da dovedu do sukoba i svađa u porodici. Partner će biti nervozan i nema puno razumevanja. Slobodni će imati više ljubavnih ponuda. Na vama je da odlučite šta želite.

Škorpija

Dosta posesivnosti i ljubavnih scena će biti u maju. Zastanite i razmislite da li vi dajete povoda za to?! Slobodni će imati kratku i strasnu ljubavnu aferu!

Strelac

Partner traži od vas više pažnje i da zajednički donosite odluke. Vi ste navikli u trenutku a njemu to smeta. Sedite i pokušajte zajedno da isplanirate nor godišnji odmor. Slobodni preko prijatelja upoznaju osobu koja im se neće dopasti na prvi pogled ali kroz druženje menjate mišljenje.

Jarac

Previše ste okupirani sitnicama. Partneru to smeta i želi od vas da se malo opustite i budete spontaniji. Slobodni uživaju u svojoj slobodi ali neće biti imuni na jedno spektakularno udvaranje sredinom maja!

Pročitajte još: Horoskopski znakovi koji izbegavaju brak: Oni teško izgovaraju sudbonosno "da"

Vodolija

Preko posla upoznajete osobu koja će vas jako privući. Vi ćete imati kočnicu jer je ta osoba zauzeta. Vi odlučute da li se upuštate u tu avanturu! Zauzeti će imati lep mesec i uživaće u ljubavi!

Ribe

Vama je sve vezano za posao. Oni koji su u vezi imaće ozbiljan razgovor sa partnerom jer partner više nama razumevanja za vaš prekovremeni rad. Slodobni u provodu sa kolegama upoznaju veoma zanimljivu osobu!

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.