Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МАЈАНСКИ ХОРОСКОП: Три знака која ће током ове године доживети велике промене и невероватну срећу

Да ли сте међу овим срећницима?

1711378551_Foto-shutterstock-majanski-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Мајански хороскоп нам открива ко ће имати највише среће у овој години.

Змија

2. април – 29. април

Припадници овог знака биће од оних који ће крај 2024. године дочекати са дебелим новчаником и позамашним штеком у банци.

На почетку године их очекују изазови са новцем, имаће више трошкова него што им се чини да ће моћи да поднесу, али на пролеће долази преокрет.

Идеје које су имали и за које су сумњали да ће се икада реализовати почеће да се остварују. И то више него успешно! Већ на лето ће бити више него задовољни постигнутим, а „златни низ“ наставља се до краја године.

Шишмиш

26. јул – 22. август

Представници овог хороскопског знака, уколико већ нису нашли сродну душу, пронаћи ће је у 2024. години! Ваша потрага и године чежње, патње и разочарања су завршене.

Особа коју ћете упознати на неком друштвеном догађају на лето обориће вас с ногу. И не само то, биће то веза о којој сте целог живота маштали.

Поверење, подршку и страст, које никако нисте могли да спојите у једној особи, а који су вам увек били преко потребни, проналазите у новом партнеру.

Прочитајте: Ове недеље Ваге бије лош глас, Бикови посебно емотивни, а један знак је у озбиљном проблему

Немојте да превише оклевате, отисните се у авантуру и реците „да“ – нећете се пакајати.

Гуштер

13. децембар – 9. јануар

Ваша срећа у 2024. години је у складу, миру и духовном преображају који ће вам отворити нове видике и помоћи да драстично побољшате квалитет живота. Другим речима, за вас ће у 2024. бити свега!

Што се финансија тиче, ситуација ће од јесени бити изузетно повољна, имаћете одличну прилику да увећате буџет и чак приштедите за нека лепа путовања.

Духовна трансформација ће се највише приметити на пољу љубави, где иза себе остављате токсичне односе и људе који су вас повређивали.

Лепота свега је што нећете бити тужни, већ препорођени. И то ће вам отворити врата за нове љубави, без страха, резерви, сумњи…

(Стил)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas