Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МАЈАНСКИ ХОРОСКОП ЗА 2024. ГОДИНУ: Три знака ће имати невероватну срећу и забележиће бројне успехе

Погледајте да ли сте међу овим срећницима

1705663592_Foto-shutterstock-majanski-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Астролошка предвиђања древних Маја указују да ће три хороскопска знака уживати велику наклоност звезда током 2024. Од почетка године забележили су бројне успоне, а наставиће истим темпом како се година ближи крају.

Ево три знака зодијака према мајанском хороскопу који ће доживети велику срећу 2024. године.

1. Змија (2. април - 29. април)

 Змије су знак снажног набоја који увек тежи да одржи равнотежу између духовног и материјалног. Осећају се испуњено тек када су ове две сфере у хармонији, а почетак године је био управо такав. Раније сукобе и несугласице су решавали са познаницима, због чега су постигли унутрашњи мир. Све ово пратио је велики и изненадни успех у раду, који ће се наставити и наредних месеци. Дуг период рада и труда ће коначно донети важне резултате.

2. Слепи миш (26. јул - 22. август)

 Слепе мишеве чека срећа у љубави и пријатељству. Овај знак је увек оријентисан на односе са другима, а најсрећнији су када су и њихови најмилији испуњени и задовољни. У ствари, може се рећи да за њих њихова срећазависи од среће других људи, што понекад може имати и негативан утицај на њихове емоције. Једноставно дају превише од себе за друге, али када се окруже сличним појединцима постижу истинско задовољство. 2024. година ће им донети сродну душу – то може бити љубавни партнер или пријатељ са којим ће проводити много времена заједно и открити да деле сличне квалитете које ретко налазе код других.

3. Гуштер (13. децембар - 9. јануар)

Здравље, љубав и рад су на апсолутном врхунцу у животу Гуштера. Тренутно ништа не иде по злу нити им изазива тугу, овај почетак године је апсолутно савршен за њих. У ствари, срећа их прати већ дуже време, а добра вест је да ће се наставити само у истом правцу. Савет за њих је да буду мало опрезнији када су у питању велике пословне одлуке и ризична улагања, а требало би да поделе више приватних брига са партнером или другом блиском особом од поверења.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas