Oglas
· · Komentari: 0
POZICIJA ZVEZDA

Merkur je u Strelcu od 24. novembra do 13. decembra 2021: Samo jedan horoskopski znak očekuje veliki USPEH U POSLU

Ovaj Merkur ima filozofske misli koje često dosta sagovornika ne razume...

1637963104_shutterstock_2026659959.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Dok je Merkur boravio u znaku Škorpije misli su bile detektivske, duboke i mračne. Merkur u Škorpiji ima detektivski um i ume da predoseti mračnu stranu misli kao i da zna da ćete ga slagati i pre nogo što vi i pomislite na to.

Pročitajte još: Svaka veza prolazi kroz PET FAZA, ali većina parova ostane zaglavljeno u TREĆOJ

Nasuprot njemu, Merkur u Strelcu nosi laganu energiju. Za ovog Merkura kažemo da se ne oseća baš najbolje u Strelcu, sa njim gubi suštinu, misli su rasute, ne postoji usresređenost na detalje već se gleda globalno pa samim tim gubi se suština. Takođe ovaj Merkur ima filozofske misli koje često dosta sagovornika ne razume. Ali zato je ovaj Merkur dete sreće, ne voli tračarenja ima više sreće nego pameti, uvek pogađa tačan odgovor ne zato što zna već jednostavno ima sreće. Obožava putovanja, komunikaciju, i provod!

Kako će se ovaj Merkur osetiti znakovi horoskopa:

Pročitajte još: Da li partneru treba priznati prevaru? Psiholog savetuje da dobro razmislite zbog JEDNOG razloga

Ovan - veliki uspeh u karijeri. Iskoristite njegov tranzit za sve vrste ugovora, saradnja sa strancima biće naglašena i kroz tu saradnju sleduje vam novac-kapital. Srećno!

Bik - poslušajte savet tj oslonite se na osobu koja želi da vam pomogne jer vam donosi uspeh.

Blizanci -odnos sa partnerom vam je naglašen. Puno komunikacija, razumevanja i lepih trenutaka kroz kraće ali slatko putovanje.

Pročitajte još: Svaka veza prolazi kroz PET FAZA, ali većina parova ostane zaglavljeno u TREĆOJ

Rak - vama je naglašena porodica i neposredno okruženje. Lepe vibracije ćete osećati. Ovaj Merkur vama prija i racionalno pristupate svemu.

Lav - ljubav i samo ljubav. Ako ste slobodni stupate u odnos sa mlađom osobom ili vas kontaktira osoba iz prošlosti. Zauzeti će imati divan ljubavni odnos sa partnerom.

Devica - kritički pristup svemu sada se neće desiti. Merkur u Strelcu vas opušta, počinjete da uživate bez stresa i napetosti. Vama ovaj tranzit Merkura donosi umno opuštanje.

Pročitajte još: Da li partneru treba priznati prevaru? Psiholog savetuje da dobro razmislite zbog JEDNOG razloga

Vaga - novi poslovni projekti koji će usko biti povezani sa strancima. Veliki uspeh vam predstoji na polju karijere. Benefiti će se pokazati kroz naredna dva meseca.

Škorpija - definitivno sa ovim Merkurom odigrajte igru na sreću npr Loto. Sreća je tu iza ćoška i smeši vam se! Ovaj tranzit budi u vama energiju provoda, smeha i zabave. Pravac sa prijateljima i voljenom osobom u provod.

Pročitajte još: SANDRA BULOK sjajna i u šestoj deceniji: Glumica obukla odelo boje koju ćemo viđati sve više (FOTO)

Strelac - vi uživate bukvalno sa ovim Merkurom! To je energija koja inače živi u vama, poletni ste, imate sto ideja, volite život i ljude. Nemojte sputavati u sebi ovaj divan polet već sve što sada zamislite možete da i ostvarite. Samo napred!

Jarac - vas energija ovog Merkura buni. On voli da priča a vam to stvara konfuziju. Slobodno držite svoje misli samo za sebe. 

Vodolija - prijateljstvo vam je naglašeno u uživate u uspehu svojih prijatelja. Predstoji vam upoznavanje nove osobe ili kroz društvene mreže ili kroz kraće putovanje.

Ribe - vama predstoji jako uspešan period ako poslušate savete jako uspešne i uticajne osobe . Na vama je izbor.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas