· · Коментари: 0

МЕРКУР У ЈАРЦУ: Турбулентан период за многе, а ево који знакови требају да се припреме на промене и хаос

Меркур у Јарцу доноси велике промене и трајаће од 6. до 20. децембра и донеће доста промена

1670405613_merkur-u-jarcu-.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Мекур је комуникација, начин размишљања. У Јарцу даје донекле и тешке људе који робују традицијом, хладни су и често за њих мислимо да немају емпатију. Њихове одлуке су оштре и хладне.

Прочитајте још:Три ХОРОСКОПСКА ЗНАКА која не показују емоције: Сматра се да имају ЛЕДЕНО СРЦЕ 

Са друге стране ови људи су одлични стратези, често су на руководећим позиција у фирмама. Имају блистав ум и непогрешиво раздвајају битно од небитног.

За време овог транзита Меркура кроз знак Јарца потребно је да све своје обавезе завршавамо на време поготово када је посао у питању а поготово у периоду када ће бити ретроградан од 29.12.2022 до 1.2.2023 године. Тада се саветује опрез у комуникацији али и у саобраћају. Немојте бити груби и контролишите своје речи и емоције јер може доћи до озбиљних свађа а после нема назад.

Овај Меркур ће правити тригон са Ураном који је у Бику. Он даје лепу енергију па је сада време за реализацију планова на пословном нивоу. Колектив и надређени са одушевљењем прихватају ваше идеје. Али како је Меркур у Јарцу без сувишних и топлих емоција. То задржите за себе и интиму. Посао захтева хладну главу!

Прочитајте још: Ево када се рађају прави срећници: Дан на који сте рођени открива ваш карактер

Меркур је до почетка фебруара у Јарцу што није мали период и жели да нас научи да је успех достижан али само ако се учи лекција по лекција без и једног прескакања укључујући и фусноте!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.