Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СНАЖНИ МЕСЕЦ У ВАГИ: Невероватан преокрет за три хороскопска знака

Месец који открива како се осећамо у животним ситуацијама налази се у Ваги где доноси промене за Ваге, Близанце и Водолије.

1701947486_shutterstock_372108295.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Месец у Ваги доноси дубоку осетљивост према равнотежи, лепоти и хармонији. Вага је симболизована као знак равнотеже, а Месец овде наглашава потребу за склапањем мира, избегавањем конфликата и тражењем складних решења. Особе са овим положајем Месеца обично имају изражен осећај за лепоту, уметност и естетику.

Ови појединци су често веома социјални и емотивно осећајни, тежећи ка успостављању хармоније у својим односима. Међутим, понекад могу бити несигурни у своје одлуке јер претерано разматрају све опције пре него што донесу коначну одлуку. Такође, склапање компромиса може бити кључно за њихово осећање унутрашњег мира.

Односи су им веома важни, теже ка праведности и често се труде да се изразе на начин који неће нарушити хармонију. Ови људи су често врло саосећајни и имају изражену способност емпатије према другима.

Месец у Ваги такође може довести до тежње ка уметничком изражавању, било да се ради о сликарству, музици, плесу или другим облицима креативности. Њихова осетљивост на лепоту и естетику често их води ка стварању или уживању у естетски пријатним стварима и окружењима.

Ипак, ова позиција Месеца може их довести и до унутрашњих конфликата између жеље за равнотежом и осећаја несигурности у вези са доношењем одлука. Важно је да науче да пронађу баланс између размишљања о другима и својим личним потребама како би постигли унутрашњу хармонију.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas