Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Месечни хороскоп 2: Одлично време за љубав, али ЈЕДАН знак нека се спреми за РАЗВОД

Стиже прилив енергије, добар је период за завршавање послова, али пазите на ситнице и ситна слова!

1608286305_Depositphotos_94595232_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

ВАГА

Посао

Намећете себи додатне обавезе. У складу с овим, извесно је познанство с особама које ће отворено представити своја очекивања од вас. Ради се о људима који су, својим положајем, у бољој позицији од вас, па је сваки компромис везан за заједничку сарадњу немогућ. Не преостаје вам ништа друго него да без сувишних питања прихватите све што се тражи од вас и својски прионете на посао. У противном, могли бисте проћи кроз велики стрес, а некима у овом периоду прети чак и нагла промена пословног амбијента.

Суочићете се са људима и прихватите захтеве виших ауторитета.

Љубав

Одлично време за љубав и романтику као и за авантуре с децом и вољеним особама. Отварају се нови хоризонти, могуће је путовање и то у друштву особа с којима делите иста интересовања. Ако тражите љубав, ово је период савршен за то, сасвим је могуће да ћете на друштвеним мрежама упознати особу која се налази негде далеко, вероватно у иностранству.

Здравље

Премор.

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

ШКОРПИЈА

Посао

Ово јесте добар месец за вас јер вам нараста самопоуздање, па сте постали магнет за позитивне људе и догађаје које они креирају за вас. Почетком периода обузеће вас порив да направите мали отклон од свих ограничења и обавеза које сте у протеклом периоду себи натоварили на леђа. Постоје неке ствари с којима се не желите суочити, али околности ће вас присилити на то. Осим тога, спремите се на изненађења која ће вам отворити сасвим нов угао гледања на радни ангажман.

Одличан месец за рад и послове, али и да се суочите са грешкама које сте радили.


Љубав

Желите да се ушушкате поред неког и да овај период препун турбуленција прегурате што безбедније. Међутим, чак иако се у потпуности припитомите, велики су изгледи да ваш партнер иступи с захтевима којима се све мења. Уколико се то догоди, најбезболније бисте прошли кроз тај период ако бисте прихватили новонасталу ситуацију, чак и ако би то за вас лично деловало поражавајуће јер личи на љубавни крај.

Здравље

Мигрена.

СТРЕЛАЦ

Посао

Ових дана ћете се бавити завршавањем свега што сте у протеклом периоду пропустили да обавите, како на послу тако и код куће. Осим тога, споразуме лако постижете с партнерима и колегама, солидарност и тимски рад напредују, а ви у целом систему заузимате место које одавно заслужујете. Цео период вам може деловати прилично напето, али то је због тога што сте свесни да је ово, на неки начин, ваших пет минута на које сте дуго чекали. Помоћи ћете себи ако се не будете фокусирали баш на сваки детаљ.

Завршавате заостале послове, све делује напето, али ово је ваших пет минута!

Љубав

Ови дани обећавају емотивна узбуђења. Одличан је тренутак за реализацију креативних идеја о којима већ неко време размишљате. Уколико је у ваше планове укључен партнер, не очекујте много јер вам предстоји мало разочарање. Вољена особа није у стању да испуни обећања. Ово је разлог због кога ћете се, до краја наредног периода, осетити помало издано, али, ако будете стрпљиви, из пролазног захлађења изаћи ћете као победник.

Здравље

Проблеми са синусима.

Прочитајте још: ПАНИКА на небу: После осам векова појавиће се ВИТЛЕЈЕМСКА звезда, а то значи само ЈЕДНО (ВИДЕО)

ЈАРАЦ

Посао

Пред вама је значајан прилив енергије који вас води у припрему великих победа, али на реализацију свега још неко време ћете причекати. Овоме су највише изложене особе које су рођене у првој декади, али и они којима је овај знак на асценденту. Без обзира на генерално позитиван тренд, потребно је обратити пажњу на пословне односе. Ако у промене не уђете милом, потреба да се нешто промени може покренути талас неконтролисане енергије која се акумулирала чекањем.

Осетићете прилив енергије који вас води до великих победа!

Љубав

Добро расположење може помутити туђа невоља, било да је у питању пролазна болест ближњих или некога ко вам је важан или на неки начин зависи од вас. Бићете позвани да помогнете, а то ће подразумевати битну промену планова за које сте мислили да су сигурни. Можете донети суштински важну одлуку која се тиче вашег партнерског статуса, а некима овај период може донети и озбиљне љубавне потешкоће.

Здравље

Стомачне тегобе.

ВОДОЛИЈА

ПОСАО Концентрисани сте на професионални део свог живота и то вам ових дана не иде лоше. Међутим, постоји једна мала опасност да услед велике самоуверености превидите неке очигледне чињенице које вам могу покварити целу финансијску конструкцију. Конкретније, уколико будете дозволили да се у ваше одлуке мешају људи из блиског окружења, велика је шанса да сви заједно западнете у проблеме. Ту се не ради о нечијој лошој намери, већ о превидима и грешкама које они праве из незнања.

Размишљате само о послу, али пазите на ситнице!

Љубав

Да бисте безболно превазишли тешкоће у овом периоду, неопходно је да употребите сву лукавост која вама није јача страна. Све што отпочнете почетком овог периода има могућност да потраје дуже него што планирате. Не би било лоше да у све своје планове који се тичу љубавних односа урачунате аспект који представља заблуде, лажи и преваре. Да ли ћете бити жртва или починилац, на вама је да се определите и у складу с тим поступите.

Здравље

Костобоља.

Прочитајте још: Први ХОРОСКОП за 2021: КРАЈ ове године обележиће НЕМИРИ, а следеће се РАЂА НОВИ СВЕТ

РИБЕ

Посао

Пуни сте себе, пређашња пословна стратегија даје резултате. Међутим, иако у овом периоду можете нагомилати значајну своту новца, опасност вреба од некаквог ризика, било да је у питању коцка или пословни потез у коме играте на карту среће. Астро савет би био да се никако не упуштате у ризичне активности јер вам долази период у коме вас очекује непланиран трошак. Дакле, примирите се, наставите с марљивим радом, а финансијске трансакције било које врсте, уколико можете, одложите.

Пуни сте себе, али чувајте новац који зарадите!

Љубав

Комуникација с особама које се налазе негде далеко. Осим тога, пријатељство може бити једнако важно за интимне односе. Уколико не желите да вам се један другарски однос преточи у љубавни, повуците се на време. Обрнуто, уколико гајите симпатије према особи за коју нисте сигурни да ли вас гледа као пријатеља, ово је право време када је пожељно да преузмете иницијативу и унесете новитете у тај однос.

Здравље

Проблеми са циркулацијом.

Хороскоп за првих ШЕСТ ЗНАКОВА можете прочитати ОВДЕ

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas