Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕБО

ПАНИКА на небу: После осам векова појавиће се ВИТЛЕЈЕМСКА звезда, а то значи само ЈЕДНО (ВИДЕО)

Спремите се за својеврсно чудо, јер ће се 21. децембра на небу доодити вансеријски догађај!

1607860897_christmas-2869903_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Тог дана ће се две највеће планете у нашем соларном систему, Јупитер и Сатурн, поравнати. Такав положај планета створиће Витлејемску звезду. Ова појава се није догодила у последњих осам векова.

Прочитајте још: Први ХОРОСКОП за 2021: КРАЈ ове године обележиће НЕМИРИ, а следеће се РАЂА НОВИ СВЕТ

Израел је Лав
Астролози древног Вавилона су препознали важан догађај, рођење Исуса, зато што се Витлејемска звезда појавила у сазвежђу Лава, а он представља Израел.

Дакле, на дан зимског солстиција ове планете ће се поравнати, биће у истој линији и створиће дуплу планету, која се ретко појављује. Управо се то догодило када је Христ рођен и зато је ова појава позната као Витлејемска или Божићна звезда. Управо ову звезду стављамо на врх јелке.

Отуд и веровање да су се тада из Багдана  ка Јерусалиму кренула три мудраца, јер је Багдад тада био најбољи астрономски центар и знали су да "читају" небо.

Последњи овакав "плес гиганата" одиграо се у Средњем веку, уочи смрти Стафана Првовенчаног.

Последњи пут се овај плес гиганата на небу догодио у Средњем веку, 3. марта 1226. године. Сатурн и Јупитер ће поново доћи близу (али не оволико) тек 15. марта 2080. године.

Прочитајте још: СВАЂЕ, тешке речи и много НЕРВОЗЕ: Због ретроградног Меркура од сутра ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ

Звезда најавила смрт
Божићна звезда је најавила смрт Стефана Првовенчаног, после које се замонашио и узео име Симеон.

Шта значи када се догоди овако ретка астролошка појава? Сусрет два планетарна гиганта сигурно најављује велики догађај, као што се увек догађало у историји. Многи астролози верују да је њихов сусрет - нада.

Сусрет Јупитера и Сатурна означава почетак "ере Водолије".

За почетак, тог дана ће Сатурн из сазвежђа Јараца прећи у Водолију, а "ера водолије" трајаће до марта 2023. године.

Да би схватили значај овог сусрета прво се подсетимо шта су Сатурн и Јупитер? Сатурн је симбол традиције и правила, закона. Јупитер је духовни аспект, сазнање, нови поглед на свет. Дакле, ове две планете ће се под Водолијом сукобљавати.

Сатурн тражи да напредујемо и будемо одговорни за своје поступке, па ако смо се у протеклом периоду развијали (а не стагнирали) Јупитер ће нас благосиљати.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Међутим, у астрологији ништа не може да се генерализује, па са сигурношћу може само да се каже да ће наредна година бити у знаку буђења. Астролози претпостављају да ће бити и револуција, јер Водолија представља народ, али позитиван крај ће доживети само они који су одговорни.

Зашто је Витлејемска звезда вансеријски догађај?

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

  • Зато што се конјукција Јупитера и Сатурна дешава на 0 степени, а у астрологији нула означава почетак.
  • Сатурн и Јупитер су две највеће и најважније планете које утичу на све.
  • Дешава се у зимском солстицију, најкраћем дану после којег поново долази светло.
  • Којукција Сатурна и Јупитера се у Водолији није догодила од 1623. године.
  • Конјукција се дешава и фиксној звезди Алтаир, симболу храбрости.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas