Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Млад Месец је у Бику! Магија почиње вечерас, нека ОВА 4 знака обавезно ураде ТРИ ствари!

Сада је време за нове почетке!

1620734363_Depositphotos_334749504_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Овај Млад Месец се дешава у Бику. Изражена је потреба за материјалном сигурношћу која води у емотивну сигурност. Код Бика је на софистициран начин љубав једнако новац.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

Да бисте имали љубав и новац млад Месец у Бику тражи од вас да урадите sledeće:

  1. Aко желите да увећате свој бизнис или проширите посао сада то урадите! Слободно уложите и животни капитал ако је потребно. Јер за време младог Месеца у Бику све што посејете оно ће да порасте и даће сочне и лепе плодове. Такође потражите савет старије особе у вашем окружењу. Сада није време да се држите свог ега!
  2. Да бисте имали чист ум и могли рационално и сигурно да доносите одлуке пороведите што више времена у природи и на тај начин ћете се повезати са унутрашњим бићем и појачаће вам се интуиција.
  3. Да бисте се у својој кожи осећали лепо и сигурно сада је право време да урадите неке козметиче третмане, али не оне агресивне већ само оне природне и нежне. Пошто је овај Млад Месец у Бику велики хедониста ипак мало поведите рачуна о исхрани како не би добили који килограм вишка.
    Покрените посао, направите бебу, тражите посао,  помирите се у породици!

    Знакови који ће највише осетити млад Месец у Бику су; Бикови, Шкорпије, Лавови и Водолије!

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Бик

Вама се овај млад Месец дешава у личном пољу и тражи од вас трансформацију како у менталном, пословном и физичком изгледу. Енергија која вас тера на то је сваршена, чиста и јака! Само напред!

Лав

Млад Месец вам је у пољу каријере. На врата вам куца новчана повишица и промена статуса! Једино што је потребно је да имате лепу комуникацију са шефом или надређеним.

Шкорпија

Млад Месец вам је у пољу партнерски односа. Љубав вам куца на врата ако сте слободни. Ако сте у вези или браку ваша веза прелази на виши ниво и бићете још више сензуални и пожељни!

Прочитајте још: Два хороскопска знака воле једном, али заувек!

Водолија

Млад Месец вам је у пољу породице. Ако сте размишљали о томе сада би било иделано да останете у другом стању. Односи у породици достижу свој врхунац и све лоше ствари се бришу и комуникација постаје мекана и нежна.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas