Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЛАД МЕСЕЦ ОД 19. МАЈА 2023. ГОДИНЕ: Четири знака којима ће од данас срећа закуцати на врата

Погледајте да ли сте међу њима

1684489804_mlad-mesec-maj.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако верујете да постоје магични датуми за пролеће 2023. године, онда је то по астролозима 19. мај, када је млад Месец у Бику. Управо тог дана почиње нови циклус Месеца и то се дешава у коњункцији са Јупитером! Ова планета у астрологији је позната по својој великодушности и обилатим поклонима, а млад Месец ће једноставно истаћи ову особину и отворити ковчег са благом!

Сви знакови хороскопа ће доживети финансијски процват, а жеља за хедонизмом и потрага за уживањима ће се од 19. маја проширити на целу 2023. годину!

Овај повољни аспект ће највише утицати на четири знака Зодијака који ће од њега имати највише користи.

Ован

Млад Месец се дешава на пољу финансија, очекујте нов прилив новца. Може да се у овом периоду добијете велико повећање плате или ће се десити проширење посла које ће довести до тога да прилично увећате богатство. Такође, расте вам и углед у друштву, и други ће схватити колико сте јаки и успешни. Очекујте и неки поклон, награду која ће вам потврдити да вас други доста цене. 

Бик

Млад месец је у вашем знаку, што значи да вам се живот мења из корена. Окрећете нови лист. Јупитер и још пет планета у сазвежђу Бика ће вас буквално ставити у центар пажње. Вероватно ћете започети неки важан нови циклус у животу - у везама, у изгледу, професији... Можда ћете добити бољи статус у друштву, бољу позицију на послу. Креће нова етапа у животу, али не брините, то је све оно о чему сте сањали. 

Шкорпија

Млад месец се јавља у вашем пољу љубави. Упознаћете неку ведру, квалитетну особу која је притом веома успешна и са којом постоји велика шанса да уђете у везу. Осим тога, исти млад Месец је повезан и са побољшањем радног окружења, вероватно ћете добити нов, бољи уговор о раду. Заузете Шкорпије ће започети неки важан циклус у вези. Одлучићете да почнете да живите са партнером, венчате се, а није искључено и да ћете ставити тачку на брак. Било о чему да је реч, то ће бити најбоља могућа одлука за будућност. 

Јарац

Млад Месец се дешава у вашем пољу приватног посла, али и љубави. Уколико већ нисте, велика је вероватноћа да ћете покренути сопствени посао, или ћете зарадити од неког хобија. Велика је вероватноћа и да ћете се заљубити. Познанство са прилично успешном особом довешће прво до рада на заједничком пројекту, а потом до романсе. Јарчевима који маштају о трудноћи, могла би да се сотвари жеља. Енергија 19. маја ће учинити да се осећате позитивно.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas