Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

МЛАД МЕСЕЦ У ДЕВИЦИ: Од 27. августа овим знаковима следе ОГРОМНЕ промене

Како ће се млад Месец у Девици одразити на хороскопске знаке:

1660553681_mlad-mesec.jpg
Фото: унспласх.цом
Oglas

Овај млад Месец ће имати поприлично изазовне аспекте. Пошто је у Девици која је рационална само ће мало бити ублажен напет аспек између Венере и Сатурна и Урана.

Прочитајте још: Будите опрезни: Овај хороскопски знак најчешће ВАРА у вези

Баш овај аспект ће некима донети стару љубав из прошлости или пословног партнера или наглу промену емотивног статуса. Окрећете се , одлазите у непознато и прекидате љубавну везу или брак. Такође Марс ће бити у квадрату са Сунцем и Месецом што нам говори да будемо опрезни у комуникацији, саобраћају и у свакодневним активностима. Пошто је у квадрату многи ће имати осећај да не могу више , да их све гуши и тада наступају бурне реакције прекидања, одласка, свађа итд.

Ован- вама кроз борбу речи доноси успех у каријери али и у новцу. Очекујте брзе промене вам доносе успех.

Бик- акценат је љубавним односима. Поједини нагло прекидају јер не могу више а појединим се враћа љубав из прошлости.

Близанци- будите суздржани када су породични односи у питању. Нема бурних реакција. У љубави прошлост оставите иза себе и крените напред!

Рак- изненадни неочекивани пут вам доноси мир. Са друге стране добијате информацију везано за породицу која вам уноси немир.

Лав- овај млад Месец вам доноси повећање прихода! Такође очекујте позив или бившег емотивног партнера или бившег пословног партнера.

Девица- замислите жељу и очекујте неочекивано! Заиста вам се дешава промена која ће вам отворити потпуно нова животна врата. Срећно!

Вага- млад Месец вам доноси невероватно јаку интуицију. Тумачите знакове крај пута, тумачите снове јер желе да вам скрену пажњу!

Шкорпија- стара љубав куца на врата. Породична ситуација вас доводи пред свешен чин и ви нагло пресецате и настављате својим путем.

Стрелац- одличне промене на послу. Или напредак у тренутној фирми или понуда за потпуно нови посао !

Јарац- у вама се јавља потпуно нова филозофија живота. Приступ према свим сферама живота ће бити потпуно дргачији!

Водолија- у ваш живот долази потпуно нова љубав која вас мења из корена. Појединим Водолијама се враћа особа из прошлости али вас то не занима. Такође очекујте нову пословну понуду и решавање имовинског питања у вашу корист.

Прочитајте још: Викенд хороскоп: Рибе очекује изненадни сусрет, а Шкорпије прекидају емотивну везу

Рибе- напредак у каријери је ту. Постоји могућност да чујете неке не баш добре вести као и да уђете у сукоб са колегама али све се на крају завршава позитивно по вас.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas