Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најбољи ПРИЈАТЕЉИ Зодијака: Биће вам верни без обзира на све

Три хороскопска знака која вас никада неће издати

1698770230_Foto-Shutterstock-prijateljstvo-i-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сви имају мање или више блиске пријатеље, али тек невоље покажу колико су они заиста поуздани и верни. Ипак, и звезде могу да помогну да откријете ко ће за вас ту бити “и у добри у у злу”.

Представљамо вам три знака чији вас припадници никада вас неће оставити на цедилу!

Бик

Знате како се кажу да су Бикови тврдоглави? Е па, ако ситуацију погледате из другог угла схватићете да је ипак у питању упорност и да нема поузданијег знака Зодијака од Бика. Бикови су великодушни, верни и имају заштитнички порив који ће граничи са оним које мајке имају према деци. Ако желите пријатеља “до гроба”, некога ко никада неће одустати од вас, онда тражите Бика. Његово пријатељство је за цео живот!

Рак

Осећајни, пуни разумевања и саосећајни. То је најбољи опис Рака када је у питању пријатељство. Иако се најчешће друже са људима сличним себи, њихова топлина уме да отопи и најтврђа срца. Њихова емпатија им једноставно не дозвољава да некога оставе на цедилу, па је реч о пријатељима који ће први притећи у помоћ када се нађете у невољи, организовати све и помоћи у превазилажењу сваког проблема.

Јарац

Ево још једног “тврдоглавог” знака. Јарчеви имају само уски круг пријатеља, а најбољи другар им је неко ко се показао као одговоран и поуздан. Ипак, то је управо због тога што Јарчеви толико цене пријатељство, а оно што траже, вишеструко и дају! Имају много познаника, али иако и према њима могу бити благонаклони, то неће бити ништа дубље. Углавном негују стара пријатељства и спремни су на све за пријатеља – и у ватру и у воду.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas