Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најгори ПАРОВИ ПО ХОРОСКОПУ: Њихове везе су унапред осуђене на пропаст

Њихове везе немају будућност

1688379843_parovvii.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Астролози су давно одредили који се знакови зодијака никако међусобно не слажу и тако чине најгоре партнере, проверите с ким не би требало ни да покушавате да пронађете срећу.

Ован и Јарац

Овнови су забавни, импулсвни и неодговорни за разлику од промишљених, контролишућих и одговорних Јарчева који пак мрзе да буду поред људи који су прележерни и све препуштају случају. Овнови такође воле да буду и у близини романтичара отворених за транспарентну комуникацију; што Јарчеви никако нису.

Бик и Водолија

Бикови су тврдоглави и оштри, док Водолије показују енергичну и ентузијастичну природу. Ова два знака се међусобно не надопуњавају, а тврдоглави Бикови могу да имају проблем и с прилагођавањем на независну природу Водолије, посебно кад је у питању расправа о кућним пословима или финансијама. Бикови су такође врло практични, док Водолије воле да своје време проводе маштајући, преноси Тимес оф Индиа.

Близанци и Рибе

Близанци су слободне душе којима није пријатно с дубоким осећањима. С друге стране, познато је да су Рибе један од најосећајнијих знакова, што ствара огромне расцепе између њих. Иако се Рибе труде да схвате Близанце, обично не успевају јер им је таква нарав потпуна непознаница

Рак и Ован

Ракови су осетљиви, хладне главе и помало плашљиви, док Овнови имају ентузијастичну и застрашујућу личност. Зато се не слажу с Раковима који жуде за смиреним, пријатним и опуштеним окружењем; супротним од оног какво желе Овнови који пак највише уживају кад су ствари изван њихове зоне комфора и контроле.

Лав и Бик

Ова два знака ће се највероватније сукобљавати од тренутка од кад се упознају. Лав ће мрзети став Бика да се увек држи правила и никада не ризикује, док ће Бик увек Лава одвраћати од његовог "глупог понашања".

Девица и Близанци

Девице су практичне и воле да им партнери буду слични, па су забавни и узбудљиви Близанци за њих велико НЕ, јер Девице захтевају пажњу партнера и заједнички рад на вези. Близанци никако не воле кад Девице одбијају њихову наклоност на јавним местима, што оне имају навику да раде.

Вага и Рак

Вагама је циљ да пронађу равнотежу у свему, што им Ракови јако замерају. Не подносе Ваге ни због њихове неодлучности кад треба донети одлуку, док Ваге само желе њихову подршку. Уз то, Ракови су осетљиви и сентиментални, што Ваге не узимају у обзир у свом свету равнотеже.

Шкорпија и Лав

Шкорпије су познате по свом асертивном и "увек сам у праву" ставу који Лавови не подносе. Осим тога, Лавови имају снажну жељу да постану лидери у сваком смислу, што пак Шкорпијама јако смета и нарушава њихово поверење. Ова два знака ће се свађати око најбаналнијих ствари како би показали своју надмоћ.

Стрелац и Девица

Стрелчеви не воле никакав притисак, док су Девице познати перфекционисти који увек нешто критикују. Уз то, Стрелчеви воле путовања и истраживање нових ствари, Девице јако воле стабилност и рутину, па никако не могу да се договоре.

Јарац и Вага

Јарчеви преферирају организован и структуриран живот који може бити престрог за флексибилну Вагу која се осећа лоше уз такав режим. Ако их Јарчеви спутавају у њиховим плановима, Ваге се често и гуше у вези, а могу да се осећају и као роботи који покушавају да се уклопе у Јарчев организован начин живота.

Водолија и Шкорпија

Водолије воле своју независност и више воле да живе у свету маште у којем нема правила. Шкорпије пак никако не могу да прихвате лежерну природу Водолија која ће им вероватно бити наметнута у њиховом свакодневном животу. Водолије у љубави и односима с ближњима држе дистанцу, што Шкорпије не могу да толеришу.

Рибе и Стрелац

Рибе живе у свом свету. Оне су емоционалне, осетљиве и духовне док Стрелчеви, иако воле да сањају, више воле практичну стварност. Дакле, имају проблема с разумевањем Риба и преиспитују њихове мотиве и циљеве у животу, а недостатак подршке између њих двоје у вези изазива огорченост.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas