Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈИЗБИРЉИВИЈИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ: Њима је најтеже удовољити када је љубав у питању

Погледајте о којим припадницима Зодијака је реч

1690729087_horoskop-i-ljubav.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Док постоје они знакови који су отвореног срца и склони праштању, постоје и они који су нешто захтевнији када је реч о проналажењу савршеног партнера. Неки хороскопски знакови су познати по својој избирљивости и високим стандардима које постављају пред потенцијалне партнере.

Девица (23. август - 22. септембар)

Девице су познате по својој аналитичности и перфекционизму. Када је реч о љубави, теже ка партнеру који је подједнако педантан и организован као и оне саме. Имају тенденцију да примете и најмање недостатке код других људи, због чега је тешко испунити њихова висока очекивања. Ово их може учинити веома избирљивима када је у питању избор партнера.

Вага (23. септембар - 22. октобар)

Ваге су познате по својој потреби за хармонијом и равнотежом у свим сферама живота, па тако и у љубави. Оне траже партнера који ће бити уравнотежен, праведан и естетски привлачан. Њихова склоност ка вагању сваке ситнице може их довести до тога да одбаце многе потенцијалне партнере који не испуњавају све њихове критеријуме.

Шкорпија (23. октобар - 21. новембар)

Шкорпије су страствене и интензивне особе, теже ка дубоким емоционалним везама. Међутим, због своје интензивности, често постављају високе стандарде пред потенцијалним партнерима. Имају тенденцију да траже партнера који ће бити лојални и одани, али истовремено и емоционално јаки како би им парирали. Њихова природа често их чини избирљивим у потрази за правим партнером.

Стрелац (22. новембар - 21. децембар)

Стрелчеви су познати по својој независности и авантуристичком духу. Они траже партнера са сличним особинама - некога ко ће бити спремни пратити их у њиховим авантурама и истраживањима. Њихова потреба за слободом може их учинити избирљивима када је реч о избору партнера, јер не желе бити везани или ограничени у било ком смислу.

Јарац (22. децембар - 19. јануар)

Јарчеви су амбициозни, одговорни и озбиљни у својим намерама. Када је реч о љубави, теже ка партнеру који је поуздан, циљно оријентисан и способан да их подржи у остваривању њихових циљева. Њихова опрезна природа може их учинити врло избирљивим када је у питању проналажење дугорочног партнера.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas