Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најмудрији и најнезависнији хороскопски знак: Припадник Зодијака ког ништа не може да поколеба

Астролози сматрају да овај хороскоски знак увек следи свој пут

1702118452_horoskop-karakteristike.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Пун је парадокса, стално тражи мудрост. Говори оно што мисли и говори истину. Неукротив је и интелектуално независан. Увек следи свој пут.

Водолија је независна особа, а сваки покушај да га задржите или ограничите је провокација за бекство. Њима треба да буду слободни. Независност није само њихова жеља, већ и њихова добробит и срећа. Њихова хладна спољашњост скрива пријатељско срце које ће покушати да помогну својим пријатељима на све могуће начине.

Водолија воли када су сви срећни и весели и увек покушава да учини све да се други осећају добро. Не очекују ништа заузврат. Једино што им је важно јесте да нико не покуша да ограничи њихову слободу, како би могли да живе без икаквих обвеза. Једноставно, допустите им да буду слободни.

Водолија  жели да учини нешто корисно у животу. Комуникација с другима може му помоћи да постане сјајан политичар, социјални радник или психолог. Он је прогресивни мислилац и често утиче на стварање нових идеја и теорија. Водолија стално тражи мудрост. Увек говори шта мисли и говори истину.

Прилично јеобјективна и не допушта да јој емоције замуте ум. Понекад може бити шокантно и болно другима да чују истину, али Водолија ће је без обзира на то исказати. Она је визионарски знак, неукротив и интелектуално независан, увек следи свој пут. Увек тражи интелектуалну стимулацију и стално открива нешто ново и формира нова мишљења.

Рођени у знаку Водолије пуни су парадокса, занимају их потпуно супротне ствари, желе бити сами, али желе бити и у великом друштву. Имају одличне друштвене вештине. Неки би чак рекли као да имају две особности. У сваком случају, баш то их чини тако посебнима, пише Атма.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas