Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈПАМЕТНИЈИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ: Они ће вас "прочитати" на прву и никад нећете успети да их преварите

Ево о којим хороскопским знацима је реч

1708084406_Foto-Shutterstock-horoskop-inteligencija.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сваки знак има своје јединствене особине и скуп особина личности. Али да ли постоје неки који су паметнији или интелигентнији од осталих?

Наравно, ово зависи од тога како одлучимо да дефинишемо интелигенцију. Постоји много различитих врста памети и наши јединствени таленти се могу манифестовати на различите начине. Али ако говоримо о академицима, паметним књигама, брзој памети и свестраној памети, постоји неколико знакова који имају тенденцију да имају ове особине у пику.

У наставку погледајте најинтелигентније знакове зодијака.

Шкорпија

Оштре, брзе и изузетно паметне, Шкорпије се генерално сматрају једним од најинтелигентнијих знакова. Као водени знак, они су природно у контакту са својом емоционалном страном и као такви су познати по томе да су невероватно перцептивни. Ови паметни људи су често мултиталентовани и невероватно паметни на улици. Зато запамтите, Шкорпије није лако преварити. Не покушавајте да им навучете вуну преко очију или ц́ете на крају осетити пуну снагу убода Шкорпије.

Водолија

Ови људи су познати по свом аналитичком приступу свету око себе. Одлични су са новом технологијом и имају јединствену способност да дестилују компликован жаргон у укусне концепте. Као ваздушни знак, ови талентовани комуникатори чине невероватне учитеље и туторе. Они су такође један од најотворенијих звезданих знакова и увек су вољни да се забављају новим идејама и концептима.

Девица

Не можете да пронађете решење за свој проблем? Вероватно зато што још нисте консултовали Девицу. Иако овај земаљски знак нема оштре, уличне памети Шкорпије, они су невероватни латерални мислиоци. Практична Девица никада није упознала табелу коју није волела. Ови организовани мозгови који воле истраживање су природни детективи и имају способност да виде обрасце које многи други не могу.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas