Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈПОЗИТИВНИЈИ ЗНАК ЗОДИЈАКА: Они воле живот и вечити су оптимисти

Овај знак се не плаши авантура, како у животу тако и у љубави, он је неустрашив и радознао

1704280230_shutterstock_1891483501-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Очигледно да је ово најпозитивнији знак зодијака, који се одликује необузданом страшц́у за животом и оптимизмом. Говоримо о Стрелцу. Девети знак штити оне који су рођени од 23. новембра до 21. децембра. Његов елемент је ватра и овим знаком управља Јупитер.

Стрелчево око увек види атрактивну мету, било да су у питању вољена особа, занимљив и добро плац́ен посао, луксузна кола, лепа куц́а. Све оно што ухвати и задржи поглед Стрелца, пре или касније ц́е припасти њему. Људи овог знака су чврсто уверени да ништа није немогуц́е за њих. Ова вера им помаже да покрену планине и да постигну циљеве, а то за друге ликове изгледа недостижно.

Таква срец́а у животу чини Стрелца веома великодушним и позитивним знаком. Његов однос са другима никада неће бити пун зависти, празних увреда или злонамеран. Једино што понекад иритира оне који живе у њиховој близини је осец́ај за авантурама и неспремност да седе мирно и спокојно. Они желе да виде и науче све.

Стрелац је увек опседнут новим идејама, али их ретко излаже док нема логичан закључак. Успех им обезбеђује добро развијена интуиција, која ретко не успева Стрелцу. Он је лукав и запажа врло добро. Треба увек саслушати мишљење које ц́е изразити Стрелац, јер по правилу, оно је непогрешиво. Види кроз људе и не сматра да треба да сакрије свој став према њима и изрази своје мишљење, не осврц́уц́и се на било шта друго.

Иако су друштвени по природи, они су често препуштени сами себи. Они се одликују идеализмом, па их чак и фрустрације нец́е натерати да промене свој оптимистичан поглед на живот. Ово веровање у добро их обично награђује великодушно, јер су Стрелчеви прави срећници у животу.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas