Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најсрећнији датуми у фебруару 2023. године: Следе дани који доносе посебну енергију

Фебруар је време када је зима у завршној фази. Могуће је да ће у овом месецу већ полако почети све да мирише на пролеће

1674562437_shutterstock_2127716096-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцкфебр
Oglas

 Астролози истичу да ће у фебруару бити 3 посебно позитивна дана, односно дана моћи. Тренутно долази најповољније доба године, тако да сваки дан можете срести нове прилике на путу. Тражите их у свим догађајима који вам се сада дешавају.

Три срећна датума у фебруару

2. фебруар - датум огледала

Овог дана имамо низ 02-02 који представља датум огледала, јер нам помаже да отворимо очи за оно што се дешава и схватимо значење догађаја који су се одиграли у блиској прошлости. Ово је дан када људи треба да размишљају детаљније, као и да се понашају у складу са плановима. Број 2 појачаће снагу воље, датће вам енергију, мотивацију и жељу да преузмемо лидерске квалитете.

Прочитајте још: Меркур у Јарцу у директном ходу од 18. јануара до 11. фебруара: Биковима ће се све РАЗЈАСНИТИ, Ракови УПУЋУЈУ ПРЕВИШЕ ОШТРИХ РЕЧИ

5. фебруар – Квадрат Венере и Марса

Ово је повољан аспект који може имати значајан утицај. Ово ће бити дан снаге, повољан за бављење пословима, али и за посвећивању љубави. Ако желите, можете да се опустите и одморите. Можете остати код куће, опустити се или отићи са пријатељима или неком значајном особом на занимљиво место.

11. фебруар – Меркур улази у Водолију

Трећи дан моћи је дан када Меркур улази у Водолију. У Водолији се ова планета осећа веома добро. То значи да ће се 11. фебруара у сваком од нас пробудити жеља за знањем, науком и новим вештинама. Слушајте своју интуицију овог дана и немојте се плашити да радите оно што вам је потребно. Од 11. фебруара долази период када ће свака особа постати боља. Чак и ове суботе можете безбедно да промените ситуацију - средите дом, купите нови намештај, идите на путовања.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas