· · Komentari: 0

Merkur u Jarcu u direktnom hodu od 18. januara do 11. februara: Bikovima će se sve RAZJASNITI, Rakovi UPUĆUJU PREVIŠE OŠTRIH REČI

Svaki znak osetiće njegov uticaj

1674547140_shutterstock_2116255859.jpg
Foto: Shutterstock

Kako će se direktan Merkurov hod odraziti na znakove horoskopa:

Ovan

Vama se kristalizovalo polje karijere. Više nema spletkarenja, ogovaranja, podmetanje nogu. Ako ih i ima, vi sada sve vidite unapred, tj. vidite njihove korake. Dakle, sada je fokus na poslu. Sigurnim koracima krenite napred!

Bik

Dok je bio u retro hodu zadavao vam je muku na svakom koraku, a najviše u suživotu sa nekim. Bilo da je porodica u pitanju ili partner. Sada je sve jasnije, ipak ste napravili male kompromise i više neće biti velikih svađa i grubih reči. Iskoristite ovaj period za neka lepa putovanja ili za opuštanje.

Pročitajte još: Žene ROĐENE u ovom znaku se nikad ne zaboravljaju: Ima MISTIČNU moć i lako će vam se uvući pod kožu

Blizanci

Vi krenite u nova poslovna osvajanja. Ako ste nezadovljni poslom ili želite nešto više, bolje, izazovnije, slobodno sada krenite napred!

Rak

Naglašeno vam je polje odnosa - poslovnih i privatnih. Dok je bio u retro hodu, imali ste jačinu i prodornost. Sada kao da su pale maske i vi ste se povukli u sebe. Imate oštre reči prema emotivnom partneru, ali i na poslu. Iz te uplašenosti možete doneti pogrešnu odluku da ih napustite. Razmislite dobro šta vam je najbolja opcija.

Lav

Direktan hod Merkura vam donosi veliku poslovnu priliku koja će vas malo iscrpeti. Pokušajte sebi da priuštite nešto shodno vašoj finasijskoj situaciju što će vas opustiti i napuniti vam baterije!

Devica

Budi vam želju za životom i kao da ponovo imate onu vašu lepu radnu energiju. Zadovoljni ste svojim životom, a slododne Device ulaze u lepu i stabilnu emotivnu vezu.

Vaga

Direktan hod vam donosi to da ćete vi biti glas razuma u svim odnosima kako porodičnim, emotivnim i prijateljskim. Vi ste sada jezičak na vagi koji donosi sud.

Škorpija

Dok je bio u retro hodu, doneo vam je brzopletost reči i bilo je nezgodnih situacija. Sada u direktnom hodu vam donosi gotovo identične situacije, ali vi sada tačno znate šta mislite i kako ćete kome nešto reći.

Strelac

Vama diretan Mekur donosi poslasticu i to finansijsku. Vama je samo potrebna vera da će novac i posao i opšte poboljšanje života doći. Dakle, zamislite želju imajte veru i sve zaista dolazi do vas.

Jarac

Sa direktnim hodom vraća vam se snaga i vaša sigurnost. Sada kada se nađete na raskrsnici novih životnih puteva tačno ćete znati kojim putem da krenete.

Pročitajte još: Nedeljni horoskop od 23. do 29. januara: Rakovi će imati zanimljiva dešavanja na polju LJUBAVI, a Lavovi će se suočiti sa izazovima

Vodolija

Vi krećete potpuno bistre glave i bistrih misli u jedan novi život. Sigurni ste u sebe i imate veru. Tako i treba jer je zaista tako!

Ribe

Vas pokreće među ljude. Energija, život i poteba za novim mestima, novim ljudima. Sada ste puni lepe pozitivne energije i ostanite takvi jer ćete videti šta ćete sve lepo, novo i zanimljivo privući u svoj život.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.