Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Данас је најсрећнији дан у години: Шта нам доноси "датум огледала"? Обратите пажњу на три одлуке

Јединствен дан је пред нама

1677160594_shutterstock_1501921361.jpg
Фото: Шхуттерстоцк
Oglas

Вероватно сте приметили бројке које су у занимљивом редоследу. Међутим, зашто се овај датум назива датумом „огледала“ и због чега је 23.02.2023. посебан дан?

Зашто је датум 23.02.2023. посебан?

Датуми „у огледалу“ имају посебно значење. Ретки су случајеви када датум можете да читате на исти начин и с лева на десно и с десна на лево.  Док се неки плаше ових датума, други их виде као повољне за раст. Овај дан је скоро најнажнији и најенергичнији дан у години. На овај датум 23. 02. 2023. активирају се четири аркане (1, 5, 19. и 10.). Свака аркана има свој утицај који можемо побољшати или умањити. Шта нам је чинити?

Донесите одлуке у образовању

Прва и пета аркана су повезане са нашом способношћу да схватимо ново знање.То значи да је овај датум идеалан за почињање нових пројеката који се односе на образовање Ако размишљате о студијама или новом образовном курсу, 23. 02. 2023. је прави дан за доношење одлуке. Поред учења, ове аркане су одговорне и за беседништво и рад са речима. Дакле, говорници спремите се на овација ако имате важан говор.

Засијајте!

Ласо број 19. представља ласо Сунца. Зато је на овај дан важно да засијате. Наступи у јавности су права прилика да покажете своје најбоље. Успех је загарантован. Овог дана треба и да пожелите жељу, под условом да су из срца и да верујете у њихово испуњење. Само ако чврсто верујете у њих онда ће се испунити. Оптимизам и чврста намера овде играју кључну улогу

Доносите одлуке у вези са новцем и некретнинама

Ласо број 10. се односи на некретнине и новац. Овог датума скоро све комерцијалне трансакције ће бити урађене са великим успехом. Не пропустите прилику да решите стамбени проблем или да окренете ваше стамбено питање. Све што будете радили с новцем, радите паметно!

Дакле, магични датум 23.02.2023.  нам доноси много прилика које треба да искористимо. Верујте у себе и донесите крупне одлуке које се тичу образовања и не заборавите да верујете у испуњење жеља.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas