· · Коментари: 0

Сутра је ДАТУМ ОГЛЕДАЛА: Шта би посебно требало да избегнемо?

Датуми огледала подразумевају датуме у којима се појављује низ истих бројева, такав је датум 23.02.2023.

1677068965_shutterstock_1501921370.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Према нумеролозима сваки број садржи одређену енергију, која је посебно јака на датумима у огледалу. У овом периоду лако је уклонити енергетске блокаде, формирати исправно и позитивно размишљање и привући срећу. Енергија овог дана подстиче лични развој и разумевање које промене треба да направимо.

У нумерологији, број 2 је повезан са партнерством, равнотежом и пријатељством. Кључне ствари које треба да научимо током времена означеног бројем 23.02.2023 су компромис, прихватање, саосећање, сарадња и хармонија. Када се број 2 појави више пута у једном датуму, енергија двојке постаје још јача. Вредност серије двојке је такође појачана нулом, што значи почетну тачку, где све почиње и где се завршава. Нула има способност да појача енергију, чинећи сваки број моћнијим и утицајнијим. Тако нас енергија четири двојке у датуму 23.02.2023 подстиче да откријемо шта је важно у нашим животима и томе се потпуно посветимо, обраћајући пажњу на равнотежу и хармонију. Зато на овај дан треба избегавати негативно размишљање и песимизам, развијати одлучност и стрпљење,

Број 3 у нумерологији подразумева креативност и инспирацију. Ово је срећан број који помаже у испуњењу намера. За оне који желе да остваре жељу повезану са материјалном стабилношћу, важно је да посвете више пажње анализи финансија и науче како да управљају својим новцем. За људе који траже личну срећу, способност да оставе добар утисак биће важан фактор успеха.

Ако сумњате у себе и немате самопоуздања, овај дан је савршен за рад на себи. Почните да развијате свест о својим способностима, предностима и верујте да искреним трудом и посвећеношћу можете постићи шта желите. Стицање нових знања ће вам помоћи да повратите самопоуздање. На датум огледала 23.02.2023. не би требало да будете пасивни. Покушајте да почнете да спроводите сваку успешну мисао која вам падне на памет овог дана. Искористите креативност и нове идеје.

Дан је добар за све активности које јачају љубав према вашој сродној души. Ако можете, укључите се у активности које су продуктивне за ваш однос. У томе ће вам помоћи енергија Венере, која ће постати још израженија и отворити нове могућности вашем пару. Шта радити на овај дан:

  • ослободити се негативних мисли
  • поставите своје жеље (напишите на парчету папира или направите таблу са жељама)
  • правити планове за будућност
  • можете започети нову љубавну везу
  • решите све несугласице са партнером
  • признајте своја осећања вољеној особи

Шта не можете да урадите на датум огледала 23.02.2023 - избегните све што је негативно, ослободите се лоших мисли, избегните оговарања, оставите прошлост иза себе, не улазите у сукобе са другима и избегните непотребне трошкове.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.