· · Коментари: 0

Највеће МАНЕ хороскопских знакова: Јарчеви су строги ГЕНЕРАЛИ, а Шкорпијина оштра жаока пуца право у СРЦЕ

Ове негативне особине хороскопских знакова не треба занемаривати

1664182536_h8.jpg
Фото: Профимедиа

Кажу да не треба судити књизи према корицама. Битно је оно што можете прочитати унутра.

Исто важи и за хороскопске знакове. Сваког прате неке предрасуде. Наравно, сви имамо мане, али оне су обично резултат нечег дубљег.

Ево које мане хороскопских знакова не треба узимати здраво за готово и шта се крије иза њих.

Ован – груби

За Овнове знамо да су врло агресивни и да иду главом кроз зид. Велике су свађалице, никада не признају да су погрешили. А шта ако вам кажемо да је Ован дубоко у себи, пун несигурности, коју управо изражава кроз ту грубост. Често је под притиском, осећа се усамљено и препуштено самом себи. Агресија и свађање су му одбрамбени механизам, којим покушава да заплаши супарника.

Ове особине су посебно изражене код мушкараца, који су од детињства учени да дечаци не плачу, да треба да буду јаки и храбри и један Ован је одрастао под таквим уверењима, пише астропутник.цом.

Бик – материјалисти

Новац им је јако битан, понекад важе и за користољубивце. У вези су јако љубоморни! Једном Бику је породица све на свету. Иако и сам воли да ужива у луксузу, породица му је приоритет и јурњава за новцем је заправо тежња да им обезбеди све што треба. Потајно страхује да не остане без средстава, да неће моћи да приушти храну и кров над главом вољеним особама, које од њега зависе.

Уједно, ту је и страх да га партнер не напусти и не остави самог, због чеге не може да сакрије љубомору.

Близанци – неозбиљни

Увек шашави, теже да привуку пажњу, у друштву гласни, нападно понашање. Наизглед један Близанац живи хазардерским животом од данас до сутра. Иако на први поглед делује тако, ово су често празни људи који ни у чему не могу да пронађу задовољство. У први мах окружени су са стотину пријатеља. Међутим, ретко ту има истинских другара, који ће им притећи у помоћ.

Близанцима се саветује да право испуњење у животу потраже у духовним стварима и хуманитарном раду.

Рак – преосетљиви

Лако се разнеже, расплачу, љуте… Погоди их ситница. То је због тога што се често осете напуштено и недовољно вољено. Рак је пун љубави према вољеним особама, често због њих иде и у ватру и у воду. Наравно, очекује да му се узврати, барем приближном мером, што се понекад не деси. Разочарење нагомилава у себи и онда у једном тренутку све то ескалира.

На пример, жена Рак ће доћи кући са посла разочарана у колегиницу која само њу није звала на свадбу, а онда ће се извикати и расплакати наводно због сина који је обувен легао на кревет, под изговором да не поштује њену бригу о кући.

Прочитајте још: Начин да препознате да вас партнер лаже: Прва ствар на коју треба да обратите пажњу

Лав – много драме

Умеју да претерују, да постану краљице драме, да кукумачу и увеличавају своје проблеме. Зна се да Лав има високо мишљење о себи и да је пун самопоуздања. Не осећају се добро кад крену да наилазе на неуспех за неуспехом, када им се планови не остварују. То их много погађа, чак и више него друге, па ствари заиста виде много горим него што јесу. Лав свој неуспех не доживљва као изазов, као прилику да се усаврши и буде још бољи, него као смак света.

Девица – превише критични

Теже савршенству и у тој тежњи убијају у појам своју околину. У свему налазе ману, не може им се удовољити, очекују превише…

Још од детињства Девица је научена да тежи перфекционизму. Некад јој то усаде родитељи, некад учитељи, некад и она сама дође до закључка да тако мора, након што се суочи са одређеним разочарењима. Можда вас смарају њена очекивања од околине да све буде савршено, али знајте да је према себи најгрубља, увек себе убеђује да се није довољно потрудила.

Девици би значило да јој неко објасни да је лепота живљења управо у нашој несавршености и да тај перфекционизам којем тежи обичан човек не може да достигне. А и не мора.

Вага – несигурни

И врапци на грани знају за Вагину чувену несигурност. Она просто не може да донесе самосталну одлуку.

Иза свега тога крије се страх од неизвесности и претерана тежња да се донесе исправна одлука. Ваге треба да знају да просто треба слушати свој инстинкт. Па и ако погреше, није ништа страшно. Тада постају мудрије, и следећу пут ће знати шта је добро за њих.

Саветује им се да слушају успешне предузетнике, од којих ће сваки нагласити да је пре свог великог тријумфа имао много неуспеха, из којих је научио како да постигне добре резултате.

Шкорпија – опасни

Тачно је да је њена жаока оштра и да гађа право у срце. Ако сте се замерили једној Шкорпији, бежите главом без обзира.

Али шта ако вам кажемо да је Шкорпија један од најосетливијих и најемотивнијих знакова. Око себе је изградила Кинески зид, као одбрамбени механизам из страха да не буде повређена. Зато се не везује за људе. Колико год да се свети неком, значи да је пођеднако толико повређена од стране дотичне особе.

Стрелац – нестабилни

Баш попут Близанца, Стрлац важи за неког кога не држи место, није ни за стабилну везу, а генерално уме да буде тежак и као особа.

Разлози су такође слични као и код Близанаца. Тешко их је одушевити и мало шта их испуњава. Стрелац је Петар Пан, вечити дечак, којег плаши свет одраслих, без забаве, са мало слободе. Ако нема опуштену околину и има партнера који га притиска, испољиће неке своје негативне особине, као што су претерана критичност, нестабилност, чак ће бити непоуздан и као пријатељ.

Јарац – строги, конзервативни

На први поглед делује као неки престроги генерал, врло затворен, груб и претерано критичан. Јарчеви умеју да буду јако несрећни. Често живе у прошлости, заробљени у времену своје младости, када им је све било безбрижно и весело. Врло брзо када их сустигну обавезе, као што су посао и обавезе према породици, Јарац постаје џангризав и свадљив.

Они се заправо не осећају лепо у напетим ситуацијама и мисле да је решење у војничкој дисциплини, смета им ако не добијају довољно признања и многе ствари их боле више него што желе да признају.

Водолија – непостојани

Сви ваздушни знаци су непостојани, али Водолија највише. Неорганизована је, не може човек да се ослони на њу.

Водолији је слобода најважнија, важнија него осталим знаковима. Не подноси никакав притисак, а у случају да га осети повлачи се дубоко у себе, избегава обавезе и људе које сматра токсичним. То је просто њен одбрамбени механизам.

Риба – замишљени, одсутни

Да ли вам Рибе понекад делују као да нису психички присутне, да не кажемо ,,погубљене“. Ово је врло емотиван и пре свега добродушан знак. Они живе у свом имагинарном свету који је лепши од овог стварног и у тешким тренуцима воле да побегну тамо, макар и у мислима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.