Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Не смеши се свима СРЕЋА: Ево којим хороскопским знацима ће јануар доћи главе!

Неки су подвукли црту, али их и даље нешто "жуља"...

1641487059_hat-g10b9bab3f_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

На првом месту су Ваге. Можете да очекујете да у овом месецу још више “зароните” у себе а све са циљем да допрете до великих дубина вашег бића како би сазнали сопствену истину. Вама је прошла 2021 година била година истине. Подвукли сте црту али вас још увек нешто “жуља”. То се првенствено односи на љубавни живот. Били заузети или слободни овај месец од вас тражи да будете до коске искрени. Све то доводи до емотивног умора, а истина увек највише боли!

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Овновима јануар доноси турбулентне љубавне односе. Они који су у вези ће се осећати као у кавезу! Желе слободу али не знају како да поступе. Тада код неких Овнова може доћи до прељубе или до уласка у тајну паралелну везу. Тај однос ће се свакако сазнати и тада долази до озбиљних ситуација. Слободни Овнови ће ући у тајну везу са заузетом особом. Такав однос је набијен страшћу и даје привремени мир и задовољство… до краја месеца за тај однос ће се сазнати и тада долази до скандала!

Прочитајте још: "ДРАМАТИЧНО, АЛИ ЛЕПО": Кетрин Зита се у шестој деценији разголитила и побрала похвале! (ФОТО)

Лавови могу да очекују озбиљне промене када  су посао и здравље у питању. Јануар их опомиње да није баш све онако како изгледа. Може доћи до наглих прекида уговора, отказа или дословно затварање фирми.  Таква изненадно стресна ситуација ће се одразити на здравље. Савет је да се ослоните искључиво на себе и да не верујете никоме.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas