Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 21. ДО 27. АВГУСТА 2023. ГОДИНЕ: Водолије треба да се чувају непромишљених одлука, а Бикове очекују стресне ситуације

Погледајте шта ус вам зевзде припремиле

1692600015_shutterstock_1951563985--1-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Да би били успешнији, Стрелци треба да обуздају своју тврдоглавост и понекад признају да греше. Јарцу се осмехују исплативе пословне сарадње са иностранством.

Ован 21. 3 - 20. 4.

Посао - У центру пажње биц́е кадровска прерасподела послова, путовања и односи са колегама и надређенима. Неки од вас ц́е чешц́е бити на терену, преселити се у друге канцеларије или добити нове колеге.

Љубав - Ако патите због несрец́не љубави, извуц́и ц́ете закључке, затворити болна сец́ања у фиоку прошлости и концентрисати се на стварност. Присилите се да изађете, јер ц́е вам дружење са пријатељима и познаницима отворити врата заборављеног света забаве.

Здравље – Биц́ете пуни енергије, радознали и жељни друштва и познанстава. Али ментални умор ц́е бити чест пратилац свих ваших обавеза, па ц́ете се брзо уморити. Слаба концентрација ометац́е вас у пословним активностима.

Најбољи дан: 25. август

Најгори дан: 20. август

Бик 21. 4. - 21. 5.

Посао - Очекује вас успех у медијским пословима, спољној трговини и уметничким занимањима. Ако имате хоби, обавезно га претворите у посао. Финансијски резултати би могли бити изненађујуц́и.

Љубав - Они који су кренули у нову везу биц́е ближи свом партнеру, а нота разумевања која ц́е се развити међу вама учиниц́е вашу везу јаком. Откриц́ете да имате исто мишљење о многим стварима, што ц́е вам дати осец́ај олакшања и повезаности.

Здравље – Марс у Девици ц́е вас изложити многим стресним ситуацијама, па ц́ете бити преосетљиви и посвађати се око ситнице. Рођени у јуну биц́е изложени разним здравственим проблемима – водите рачуна о грлу, гласним жицама, плуц́има и штитној жлезди!

Најбољи дан: 20. август

Најгори дан: 26. август

Рак 22. јун - 22. јул

Посао – Могли бисте да поставите свој посао на нове темеље, унапредите своју технологију или склопите познанство које ц́е променити ток ваше каријере. У складу са трудом и залагањем, можете очекивати и вец́у зараду.

Љубав - За неке ц́е љубав бити повезана са сарадњом. Ако делите заједничке интересе и дугорочне планове, посебно финансијске, уживац́ете у подршци партнера. Нец́ете погрешити ако радите заједно да бисте постигли своје пословне циљеве.

Здравље - Пијте више течности и једите здравије да бисте елиминисали проблеме са варењем. Биљни чајеви ц́е добро деловати на ваш стомак. Крајем недеље мање ц́ете бити изложени стресу и умору, па ц́ете се скоро преко ноц́и осец́ати одлично!

Најбољи дан: 23. август

Најгори дан: 21. август

Лав 23. 7. - 22. 8.

Посао - Ако жудите за променом или новом, боље плац́еном позицијом, распитајте се о могуц́ностима - неке опције су сада изводљивије. Боравак Меркура у вашем пољу новца позитивно ц́е утицати на ваш банковни рачун.

Љубав - Ви сте добри у љубави. Оплемениц́ете свој еротски живот и лакше ц́ете пронац́и пут до срца вољене особе. Самци, није искључено да се ове недеље заљубите на први поглед, обновите везу из прошлости или се препустите интригантном флерту.

Здравље - Нец́ете имати вец́их проблема са здрављем. Осец́ац́ете се пуни енергије, па ц́ете уживати у путовањима, а ако сте на мору, пливању и роњењу. Ако вец́ дуже време патите од нечега, налазите се у периоду када је могуц́ брз опоравак.

Најбољи дан: 25. август

Најгори дан: 23. август

Девица 23. 8. - 22. 9.

Посао – Од ове недеље почиње астролошко правило вашег знака, па ц́ете постати борбенији и амбициознији. Напорно ц́ете радити, бити сналажљиви, а постоје индиције да ц́ете боље зарађивати. Али чувајте се брзоплетости и изненадних одлука.

Љубав - Венера у Лаву створиц́е вам привремене емотивне потешкоц́е. Ваше реакције ц́е бити бурне, говориц́ете своје мишљење без длаке на језику и нец́ете оклевати да урадите оно што осец́ате у том тренутку. Чувајте се брачних свађа које ц́ете започети без разлога.

Здравље – Сунце и Меркур у вашем знаку биц́е заслужни за ваше одлично расположење. Уживац́ете у активном друштвеном животу. Али повремено су могуц́е напетост и анксиозност, што ц́е лоше утицати на варење.

Најбољи дан: 24. август

Најгори дан: 26. август

Вага 23. 9. - 22. 10.

Посао - Запишите све податке и водите рачуна о томе где све стављате. Биц́ете заборавни, склони грешкама и доводиц́ете се у непријатне ситуације. Странке ц́е вас оптеретити непотребним питањима и захтевима.

Љубав - Догађаји ц́е бити неочекивани, али зато позитивни. Не покушавајте да извлачите закључке или усмеравате ток љубавних прича. Развој неких ситуација ц́е се одвијати тако да нец́ете моц́и директно да утичете на њих. Препустите се догађајима и уживајте.

Здравље – Налазите се у стресном периоду. Много ц́ете радити, свађати се са члановима породице и колегама, па ц́е вам добро расположење често бити замењено бесом. Жене треба да воде рачуна о својим јајницима, бешици и грлу. Уживац́ете у купању или вечерњим шетњама уз море.

Најбољи дан: 20. август

Најгори дан: 22. август

Шкорпија 23.10. - 21.11.

Посао – Планете у Девици повец́ац́е могуц́ност изненадних пословних и материјалних прилика. Могуц́а је сарадња која доноси вец́и финансијски профит или могуц́ност напредовања на хијерархијској лествици.

Љубав - Размишљац́ете о грешкама и неуспесима, сец́ац́ете се прошлости и плашити се будуц́ности. Ако сте у дугој вези или браку, осец́ац́ете ситост и рутину, а случајни сусрет би вас лако могао заплести у мрежу прељубе и страсти.

Здравље – Излазите из кризног периода и врац́ају вам се снага и енергија. Најосетљивија тачка вашег здравља биц́е нерви - биц́ете лако узнемирени, немирни и тешко ц́ете заспати, па је могуц́а и несаница. Свидец́е вам се мед и чајеви.

Најбољи дан: 23. август

Најгори дан: 21. август

Стрелац 22.11 - 21.12

Посао – Да бисте били успешнији, обуздајте своју тврдоглавост и понекад признајте да нисте у праву. Дипломатијом и тактиком лакше ц́ете се пробијати кроз лавиринт пословних догађаја и ситуација.

Љубав – Контакти са пријатељима, садржајнији друштвени живот или путовања помоц́и ц́е вам да промените неке ставове, приступите новој симпатији или разрешите емоционалне сумње. Не оптерец́ујте се неуспесима прошлости, вец́ гледајте светлије у будуц́ност.

Здравље - Добар утицај Венере биц́е заслужан за ваш оптимизам и живот пун забаве. Заинтересовац́е вас алтернативна медицина, здрава исхрана и медитација. Али штетни Меркур вас може изложити повременим главобољама и вирусима.

Најбољи дан: 25. август

Најгори дан: 24. август

Јарац 22.12 - 20.1

Посао - Меркур у Девици указује на интензивнију сарадњу са иностранством и странцима, посебно када се ради о стручном усавршавању, склапању нових уговора или неким комерцијалним пословима.

Љубав - Биц́ете одлучни у доношењу значајних љубавних одлука, било да се ради о стабилизацији постојец́е везе, уласку у нову везу или браку. Пар ц́е се посветити подизању деце, заједничким подухватима са партнером и кувању планова за будуц́ност.

Здравље - Владавина Девице је одличан астролошки период у коме осец́ате да имате много енергије, па сте у данима када ц́е вас здравствени проблеми заобиц́и у широком луку. Туристичка путовања ц́е вас најбоље опустити.

Најбољи дан: 23. август

Најгори дан: 21. август

Водолија 21. 1. - 18. 2.

Посао - Приватни предузетници ц́е морати да уложе много труда и вештине како би наплатили услуге или кренули са мртве тачке. Уметници ц́е стагнирати у креативном раду и патити од недостатка инспирације.

Љубав - Блистац́ете шармом који нец́е бити наметљив, али ц́е га сви моц́и препознати. Сусрет почетком недеље доноси могуц́ност буђења осец́ања. Није искључена веза са особом из другог града или сусрет са познаником који ц́е бити више него узбудљив.

Здравље – Избегавајте физичке напоре. Не носите тешке предмете, а ако сте спортиста, чувајте се повреда. С времена на време осетиц́ете унутрашњу напетост коју ц́ете изразити и споља. Можда сте у последње време били под великим стресом.

Најбољи дан: 20. август

Најгори дан: 24. август

Рибе 19. 2. - 20. 3

Посао - Пословне обавезе захтевац́е више будности и повец́ане концентрације. Биц́ете расејани, заборавни и исхитрени, па ц́е вам требати више времена и труда да завршите свакодневне задатке.

Љубав – Ако вец́ немате воље да разговарате са партнером, недостатак комуникације надокнадите физичким додирима како би партнер био сигуран у ваша осец́ања према њему. Самци, немојте бити самозатајни ако вам се неко свиђа. Радије, наступајте храбро и пркосно.

Здравље - Ако и ви имате стомачне тегобе или болујете од гастритиса, могли бисте да осетите јачање или повратак непријатних симптома. Ојачајте имунитет препаратима од меда и покушајте да се што више одмарате и спавате.

Најбољи дан: 22. август.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas