Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 3. ДО 9. СЕПТЕМБРА: Овнове ће мучити љубомора, а Ваге ће бити под стресом због посла

Погледајте како су вам звезде наклоњене

1693726463_shutterstock_2119598309--6-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сазнајте шта вас очекује у послу, љубави и здрављу.

Ован

Посао: Могуће су кадровске промене, преиначења у начину рада или увођење нове пословне политике или канцеларијске опреме. Уредно водите пословне књиге, планирајте и не запостављајте важност времена и рокова.

Љубав: Заузете ће мучити љубомора - држите осећања под контролом. Слободни ће ући у везу која ће се темељити на снажној телесној привлачности. Тако ће бити само у почетку, па немојте доносити брзоплете закључке. Дајте себи времена како бисте се што боље упознали.

Здравље: Доброг сте расположења, упркос интензивнијем пословном ритму и повећаном обиму обвеза. Међутим, неповољни Марс упозорава да вам треба и одмора. Одређени симптоми које имате од пре, могли би да се појачају.

Најбољи дан: 3. септембар

Најлошији дан: 8. септембар

Бик

Посао: Сви чији је посао везан за одгој деце или подразумева проналажење оригиналних решења, биће задовољни постигнућима, а интуиција ће вас спасавати од неуспеха. Амбициозније међу вама неће мимоићи успех.

Љубав: Ићи ћете из крајности у крајност и тешко пристајати на половична емотивна решења. Очекује вас пораст љубоморе, а таштина ће бити ваша слаба тачка. Међутим, планете из знака Девице биће ваша заштита, па ће све љубавне заврзламе бити успешно решене.

Здравље: Енергије имате довољно и одлично се носите са свим захтевнијим физичким активностима. Ако сада идете на море, одабрали сте сјајан период јер ћете избећи велике гужве и добро се одморити.

Најбољи дан: 5. септембар

Најлошији дан: 3. септембар

Близанци

Посао: Ваше радно место ће постати поприште неочекиваних догађаја, а ви ћете се суочавати с препрекама. Збрка у мислима и склоност да у истом тренутку радите неколико ствари, умањиће квалитету обављених задатака.

Љубав: Зналачки ћете се поставити у свакој ситуацији, решити било какав неспоразум и свом браку или вези дати нову снагу. Самци, појачан друштвени живот и изласци отварају прилике за нове љубави. Неочекивани сусрет у друштву узбуркаће ваша осећања.

Здравље: Планете ће вас подстицати да се више бринете о себи. Помно ћете се одевати, а и чешће ћете посећивати салоне лепоте. Мању нервозу изазваће породичне напетости. Отвореним разговором решите проблеме, биће вам лакше.

Најбољи дан: 6. септембар

Најлошији дан: 4. септембар

Рак

Посао: Записујте важне податке, не касните на посао, придржавајте се датих обећања и уредно чувајте документацију. Штити вас наклоњени Меркур који ће вам помоћи да у послу заблистате својим квалитетима.

Љубав: Ако имате озбиљну везу, могли бисте да осетите импулс за одвајањем од родитеља и започињањем самосталног живота с партнером. Многи ће се вашој одлуци чудити, али само ћете ви знати да је то одлука вашег срца и да је баш због тога исправна.

Здравље: Здравље ће вам већином бити добро, а мање непријатности може вам приредити неповољни Марс, па се пазите прехладе, грлобоље или пробавних тегоба. Опустите се бавећи се хобијима или спортом.

Најбољи дан: 9. септембар

Најлошији дан: 3. септембар

Лав

Посао: Ваш енергични приступ послу и велики капацитет за умни рад отвара могућности за додатна потврђивања која стоје пред вама. Све препреке ће нестати, а ви са задовољством радити и деловати. Зараде вам се нагло поправљају.

Љубав: Тренутну кризу схватите као испит своје снаге и зрелости. Неке ћете ствари морати да градите испочетка, али немојте жалити труда. Ако се ради о изласку из заморне везе и приклањању новој особи, имаћете довољно снаге и одважности да то учините.

Здравље: Ако сте били лошег здравља и разбољевали се, улазите у недељу која вам доноси здравствено побољшање. На вашој страни је Марс који вас пуни позитивном енергијом и Венера која вам даје добро расположење.

Најбољи дан: 3. септембар

Најлошији дан: 5. септембар

Девица

Посао: Ваша новчана ситуација ће се нагло побољшати. На време ћете подмирити дуговања и водити више рачуна о својим приходима и расходима. У послу ћете се истицати радним залагањем и пожртвовношћу.

Љубав: Повлачећи се у себе и анализирајући све у танчине, пропустићете шансу за уживањем у стварним узбуђењима и пустоловинама које чекају на вас. Бићете склони да се окренете прошлости и анализирате оно што је било. Окрените се сутрашњици и новом партнеру.

Здравље: Избегавајте сувише хладне напитке јер ће вам грло и гласне жице бити изузетно осетљиви. Но здравље ће вам у целини бити јако добро. Имаћете снаге и енергије за све обавезе које вас очекују.

Најбољи дан: 4. септембар

Најлошији дан: 7. септембар

Вага

Посао: Бићете изложени притисцима и неразумевању од стране сарадника и надређених. С више тензија, стреса и напора приступаћете својим пословним обавезама. Пазите коме се поверавате јер нису сви на вашој страни.

Љубав: Бићете пуни оптимизма који ће вас нагнати на радикалне промене љубавног живота, нарочито ако се налазите у вези која вас не испуњава. Немојте се улењити и уместо да кренете у љубавну акцију, чекати да особа која вам се свиђа учини први корак.

Здравље: У вашем понашању и држању биће видљива напетост и нервоза, коју ће проузроковати Марс у вашем знаку. Ако се активно бавите спортом, бићете изложенији повредама и упалама мишића. Жене нека припазе на јајнике.

Најбољи дан: 6. септембар

Најлошији дан: 8. септембар

Шкорпија

Посао: Рођенима у другој декади могла би да се отвори пословна могућност у другом граду или одлазак на семинар или курс. Бићете нарочито надахнути за промене и прихватање нових стилова пословања.

Љубав: Ово ће бити ваши дани за љубав, посебно ако имате пред собом неки циљ и пожелите нешто да промените или добијете. Ствари ће се одвијати неочекивано и неретко вас бацати у стање неописиве емотивне екстазе и задовољства. Неки ће обновити прекинуту везу.

Здравље: Осећаћете се спутано па нећете знати да каналишете своју енергију. Лагане шетње и умерено вежбање ће вам користити, али исто тако и медитација. Бићете забринути за лошије здравље неког од својих укућана.

Најбољи дан: 9. септембар

Најлошији дан: 5. септембар

Стрелац

Посао: Упркос хировитим професионалним околностима, наклоњени Марс омогућиће вам да задржите присебност, извучете се из кризе уз помоћ удруживања, спајања, коришћења протекција или подршке старијих људи.

Љубав: Наклоњена Венера омогућује вам да сами бирате ритам и боју свог емотивног живота. Окрените се ведријим странама живота, осетите сласт провода и ноћних излазака. Заљубљеност која ће вам се догодити, пробудиће вас из учмалости.

Здравље: Добар Марсов утицај биће заслужан за ваш оптимизам и добро здравље. Бићете друштвени и забавни, па ће људи уживати да буду у вашем друштву. Међутим, неповољни Меркур може бити узрок неке алергије или несанице.

Најбољи дан: 3. септембар

Најлошији дан: 7. септембар

Јарац

Посао: Осетићете када треба искорачити напред, а када се повући. Могли бисте чешће да путујете и дружити се с колегама на послу. Могућ је премештај, путовање, нове дужности или нова пословна прилика.

Љубав: Ово је за вас недеља обнављања страсти, великих помирења и нових емотивних почетака. Могла би да вас контактира особа која вас је недавно повредила или оставила. Сада ћете ви бити у положају да бирате и одређујете смер свог љубавног живота.

Здравље: Нервираћете се око ситница, што ће као последицу имати пробавне тегобе или главобоље. Ојачајте живце узимањем Б витамина. Марс у Ваги неповољно ће утицати на ваше памћење и концентрацију, али и виталност.

Најбољи дан: 4. септембар

Најлошији дан: 8. септембар

Водолија

Посао: Пазите на своје финансије - новац ће вам клизити кроз прсте, трошићете га на погрешне ствари и брзоплето процењивати вредност неких некретнина, покретнина или послова. Имаћете затегнут однос са шефом.

Љубав: Бићете склони критикама и тако уносити немир у свој љубавни однос. Имаћете осећај да је вашем партнеру стало само до сопствених потреба и интереса. Могли бисте да живите на различитим таласним дужинама и неретко драматизујете око ситница.

Здравље: Извесни су проблеми с отеченим ногама. Више шетње и других физичких активности могло би да вам ублажи тегобе. Но бићете боље расположени и склони улепшавању. Могли бисте драстично да промените фризуру или боју косе.

Најбољи дан: 6. септембар

Најлошији дан: 5. септембар

Рибе

Посао: Ако сте нешто досад одлагали, право је време да то обавите и решите заостатке. Радно расположење вам је на завидном нивоу и моћи ћете да обавите бројне задатке. Могуће су добре финансијске вести.

Љубав: Интензивираћете друштвени живот и изврсно се слагати с децом и пријатељима. Ако сте у вези или браку, могли бисте да исправите или заборавите неке недостатке у љубавном односу. Партнер ће бити пун иницијативе која ће подстицати ваше добро расположење.

Здравље: Још увек сте у напетом периоду, па појачано припазите на здравље. Могле би да се погоршају ваше хроничне тегобе, стога посетите лекара јер ће нова терапија бити учинковитија него пређашња.

Најбољи дан: 9. септембар

Најлошији дан: 7. септембар

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas