Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Стрелчеви окупирани послом, Девице очекује велика промена у љубави

Шта нам доноси нова децембарска недеља

1669987812_profimedia.jpg
Фото: Профимедиа/ Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Посао вам је у фокусу. Дешавају се промене и ви не можете да осетите у ком смеру иду и зато сте напети. Немојте са свима делити своје мисли. У љубави, ако сте слободни, се ствари мењању баш преко посла.

Бик

Стрес се полако повлачи, али ви више не знате како да опустите тело и психу јер притисак траје дуго. Почетком недеље ћете имати сусрет са пријатељем из детињства и кроз тај леп разговор ви цете напунити батерије.

Близанци

Ако наставите толико да оптерећујете мозак, велика је вероватноћа да ћете се погубити у гомили обавеза. У наредној недељи направите листу приоритета и полако, корак по корак.

Прочитајте још: Хороскопски знакови којима се смеши венчање у 2023. години

Рак

Унутрашњи осећај вам неда мира. Осећате талас промена који почиње са радном недељом и на удару ће прво бити љубав, а ту сте најтањи. Немојте реаговати унапред већ пустите да се ствари десе и тада интуитивно донесите одлуку.

Лав

Напети однос са партнером се рефлектује на све остале делове живота. Било би добро да осетите добар моменат и да тада причате. Ако не можете потражите савет од блиског члана породице јер ће вам тај савет отворити очи.

Девица

Слободне Девице могу да очекују велику промену у љубави, и то баш на месту на ком не очекујете, рецимо при одласку до продавнице или до козметичког салона. Заузети ће имати леп однос и енергију са партнером.

Вага

Флерт који се дешава на послу сада прераста у нешто више. Ви се питате да ли да направите корак даље? Друга страна је одлучна, па можете очекивати и бржи развој ситуације до краја недеље.

Шкорпија

Вама прија мир који проналазите у свакодневним мали ритуалима. Јутања кафа или пауза за ручак. Посао као и љубав вам задају дубока разишљања, а ови мали ритуали вам дају време за неке лепше мисли.

Стрелац

Преокупирани сте послом. Колико год се трудили да радподелите ствари по приоритетима не полази вам за руком. Од партнера немате помоћ у кућним пословима. Све то доводи до беса и свађе. Зато дозволите себи да и ви ништа не радите, а енергија се поправља од наредне недеље.

Јарац

Они који су на службеном путу могу да очекују по ппвратку лепо изненађење од једне особе! Остатак недеље вам доноси лепа дешавања и догађаје које не требате да пропустите.

Прочитајте још: НАЈСРЕЋНИЈИ ДАН У ДЕЦЕМБРУ: Важан датум када ће сваки хороскопски знак осетити ПОБОЉШАЊЕ НА СВИМ ПОЉИМА

Водолија

На послу вам се отварају могућности за разне курсеве и обуке које вас директно воде ка напредовању. Ипак, ви сте толико растрзани због приватног живота, па је савет да тек следеће недеље лепо размислите шта вама највише одговара од понуђених ствари. Свакако ову прилику немојте пропустити.

Рибе

Интуитивно осећате да се нешто дешава на пољу љубави. Партнер тврди да је све у реду, а ви га не притискате. Сада је баш потребан ваш притисак и да све лепо рашчистите како би полако пред крај године имали мирну главу за затварање пословне године.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas