Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Какви су возачи хороскопски знаци:Нико не зна да вози као ОВАН, Лав бира најлуксузнији, а ауто Шкорпије се лако препознаје

Карактеристике хороскопских знака одражавају се и у вожњи, па није ни чудо што Ован страствено реагује и на точковима...

1618295593_Auto.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ован

Воли брзу вожњу, воли да претиче, воли да ости адреналин! Понекад нема емпатију према сувозачу па се људи често плаше са њим да се упусте у вожњу. Ован возач без обзира да ли је мушкарац или жена, има одличне рефлексе, увек кометарише вожњу других, наравно уврек у своју корист. Привлаче их брзи аутомобили.

Прочитајте још: Јулија Горјачева зна где је Титов ТАЈНИ ресторан у Москви и шта српски туристи морају да виде

Бик

Њега ћете видети како смирено вози док слуша лагану музику. Они нису опсани возачи. Воле сигурне аутомобиле. Сигурност им је увек на првом месту. Међутим ако их неко изазива, провоцира у вожњи и те како умеју да одговоре. Тада је њихова вожња енергичнија од Овновске.

Ован је најбољи и  најбржи, остали немају појма! Бик вози споро, сигурно, али плану за трен!

Близанци

Чим уђу у кола пуштају свој омиљени ЦД. Спретни су возачи. Привлаче их кола која не троше много, која нису скупа за одржавање. То су она кола која су за градску вожњу. Лако се задовоље једним моделом и већ после годину, две бирају нова кола.

Прочитајте још: Ако имате бркове пријавите се за ТАКМИЧЕЊЕ и победите Вука Караџића! Ово су УСЛОВИ

Рак

Практични и рационлани возачи. Не воле гужву , брзу вожњи и јако поштују правила. Како у свему траже неки облик дома тако и кола њима служе да се превезу од таче А до тачке Б и обавезно носе неку храну у шерпама и лонцима.

Близанац често мења кола. Рак поштује правила. Лав обожава луксузна кола!

Лав

Обожава скупа и луксузна кола. Њему је ауто статусни симбол и доста поклања пажње на одржавање. Неће тек тако купити било која кола. Штеди, чак улази и у кредит и купује оно што је по његовом укусу. Воли "на границ"и оштру вожњу и јако га нервира ако га заутави саобраћајна полиција. Тада гунђа и свађа се.

Девица

На првом месту да кола буду сигура и удобна. Подразумева се да кола цакле, да су чиста, сређена и да нема ама баш ни једне сувишне ствари у њима. Девица је одличан возач. Он вози "школски" све по правилима и прописима и зато примећује сваку и најмању грешку других учесника у саобраћају. То га наравно пуно нервира.

Прочитаје још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

Вага

Као и у животу тако и у сабраћају дипломатски вози. Никада се неће изнервирати а ако се и изнервира то га брзо прође. Њему је вожња уживање и опуштање. Кола која он вози су складна, често и скупа али никако да привлаче пазњу.

Девица је одличан возач, а Вага се никада не изнервира. Шкорпија увек вози црна кола.

Шкорпија

Ако може да бира то ће бити црна боја аутомобила. Како је сва мистична и вожња је таква. Никада нећете моћи да предпоставите како ће се он понашати у саобраћају. Озбиљни су возачи, одмерени. Али, ако им неко стане на пут тада показују ону мрачну страну своје личности.

Прочитајте још: Деца према хороскопском знаку: Лава подржавајте, Девици дајте полицу, а Вагу терајте да учи

Фото: Депозит

Стрелац

Обожава да вози кола. Свака вожња је за њега мини авантура. Обожава спортске аутомобиле. Није му страно да покупи ауто стопера јер он воли људе и воли да размењује мишљења. Сигуран је возач али понекад брза вожња уме да га поведе и тада мало претера. Појас је увек везан.

Прочитајте још: Како је делити живот са Вагом или Биком? Са Овном је забавно, али Јарац плаћа рачуне!

Јарац

Најсигурнији возач. Никада се неће упустити ни у најмању ризичну ситуацију. Готово да нема однос према аутомобилу. То је са за њега само превозно средство да го одвезе до посла или када мора нешто да обави. Не поклања пуно пажње колима и не везује се за њих. Оно што је њему јако битно је редовно одржавање утомобила.

Стрелац обожава спортска кола, Јарац се не упушта у ризичну ситуацију, Водолија ризикује без разлога, Рибе баш добро возе.

Водолија

Прилично је импулсивни возач који нема баш "нормалан" однос према вожњи. Често ћете га видети како улази у једносмерну улицу у супротном правцу. Наравно , музика је појачана до караја и сви су криви само не он.

Прочитајте још: Лалољупци су највећи путници, а објашњење је једноставно

Рибе

Иако делују расејано и сањари су, Рибе су доста добри возачи. Изненађујуће за њих оне воле сукупе и луксузне аутомобиле. Доста пажње посвећују сређивању аутомобила и техничком одржавању. Не воле да позајмљују кола пријетељима, јер их доживљавају као мини дом.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas