Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПУН МЕСЕЦ

НОЋАС се ЗАОКРУЖУЈЕ ГОДИНА: Наредна 2021. биће ДИНАМИЧНА, имате ДВА месеца да се спремите

Вечерас је пун Месец и завршава се круг који је почео у марту

1601454519_hironPunmesec.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Владавина Ваге је почела 22. септембра, уласком Сунца у овај знак и пред нама је потпуно другачији енергетски образац.

Вага припада групи кардиналних знакова који представљају почетак, иницијативу, акцију, покрет, брзину. То ће нарочито доћи до изражаја када се планете у Ваги "умреже" са планетама у Овну и Јарцу и формирају кардинални Т - квадрат (90 степени) средином октобра.

Прочитајте још: Данас је МОЋАН ДАН: САТУРН је ушао у Јарца, ДА ЛИ СТЕ СПРЕМНИ за оно што следи?

Меркур и договори
Меркур ће 14. октобра бити ретроградан, а 3. новембра ће кренути директно. То значи да постоји велика вероватноћа да комуникација, акције и планови које започињете сада претрпе ревизију када Меркур крене директно. Ретроградно кретање планете је налик на затезање праћке. Замислите космичку праћку за коју вам треба два месеца да је затегнете (9. септембар - 14. новембар). Ако је сада овако, можемо да замислимо шта ће бити кад камен полети и добије убрзање!

То је нешто сасвим другачије од великог земљаног тригона (120 степени) у Бику, Девици и Јарцу, који још увек осећамо, када су ствари дошле на своје место после дугог одлагања.

На неки начин, ове две фазе можемо упоредити са дисањем. Кардинални квадрат је удах - уносимо кисеоник без којег нам нема живота, а земљани тригон је издах, отпуштање, отварање простора за следећу фазу. Удах и издах су делови целине. Дакле, нови удах је пред нама.

Јупитер, Плутон и Сатурн крећу директно и коче Марс

Сада улазимо у фазу када планете у Јарцу (Јупитер, Плутон, Сатурн) крећу директно и по други пут формирају квадрат са Марсом.

Марс у Овну тражи акцију, а три планете у Јарцу траже опрез, да успори!

Прочитајте још: Деценијама су нас ПРИПРЕМАЛИ за КОРОНУ, а овај МУРАЛ је ДОКАЗ! (ФОТО)

Типично за Марс у Овну је - акција, иницијатива, започињање ствари, он је директан, непосредан и жели да нешто да уради сада. Међутим, три планете у Јарцу са којима је у квадрату се односе на дуге стазе, планирање, иду полако, корак по корак, опрезно и пажљиво, да би утабале прави пут.

Ован Фото: Депозит
Марс је фрустриран јер га сви успоравају и због тога реагује исхитрено! Марс мора да сазри...

Из тог разлога Марс мора да успори, направи паузу, стабилизује се и сазри, и да се заправо запита - куда иде и шта ради. Мора да промени темперамент, биће фрустриран и љут, свађаће се и реаговати исхитрено. Обратите пажњу у коју кућу вашег хороскопа пада зона ретроградног кретања. То је област живота у којој је је највећа "фрка" - осећај да желимо нешто, али да то не можемо да урадимо.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Узнемирени смо, јер су се ствари покренуле, а онда изненада стале, и у овом моменту не можемо да их видимо на прави начин, и имамо дилему да ли је то прави пут или не. Ова "пауза" од два месеца даје нам шансу да их поставимо на прави начин, да не бисмо морали да их преправљамо у 2021. која ће бити веома динамична, што обећава нова стартна позиција, када почетком јануара Марс пређе у знак Бика и придружи се Урану, а тако удружени формирају квадрат са Сатурном и Јупитером у Водолији.

Пун Месец Фото: Депозит
Кочнице не долазе од ауторитета већ од нас самих и оне су најгоре!

Кочнице не долазе само споља из социјалне средине, од ауторитета, вођа, шефова, оних који одлучују. Много су опасније оне које сами стварамо, због својих страхова и ко зна када креираних уверења и образаца понашања: "То је сувише добро за мене - Нисам довољно добар - Нисам више млад да бих почео из почетка".

Ти страхови нас заправо спречавају да урадимо оно што дубоко у себи одавно желимо.

Прочитаје још: Пандемија корона вируса ће трајати док МАРС не изађе из ОВНА, а тек онда следи СПЕКТАКЛ!

И, на крају 1. октобра, као трешња на шлагу, имамо пун Месец на 9 степени Овна у коњункцији са Хироном на 7 степени Овна. Он представља заокружење, комплетирање процеса који је започео крајем марта. То је још једна коцкица кардиналног мозаика који се формира и снажно наглашава утицај. Хирон и ретроградни Марс у Овну делују усклађено, јер је Хирон интровертан, а Марс у Овну је "натеран" да се загледа унутра.

Ко је Хирон
Најмудрији и најобразованији кентаур, "рањени исцелитељ" који цео живот лечи своју рану и постаје одличан лекар другима.
Пун Месец у Овну са Хироном представља комплетирање процеса

Хирон у Овну је фокусиран на то шта треба да видимо у нама, шта треба да исцелимо, шта је рањиво, шта је неизвесно. Хирон позива да радимо на оним деловима себе којих нисмо свесни и који нас коче.

Прочитајте још: ВАГА ће ДАНАС доживети ШОК, другима се ВРАЋАЈУ људи из ПРОШЛОСТИ, али и ОТВАРАЈУ пословне могућности

Пун Месец са Хироном у Овну осветлиће то. Ући ћемо у делове себе које смо одбацивали или нисмо видели, или нисмо имали знање о њима или које, у крајњем случају, нисмо прихватали и волели.
То се може односити на посао, дом, партнерство, породицу, или на неки скривени део личног искуства.

Комплетан текст можете прочитати само у штампаном издању  "Треће око".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas