Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Од 10. маја до 3. јуна владаће РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР: Ево шта треба да избегавате у овом периоду

Астролози саветују да нарочито избегавате покретање нових пројеката у овом периоду

1651217882_mercury-gf8d3d229d_1280.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Меркур улази у ретроградни период свака три до четири месеца, а у наредном периоду то ће се десити 10. маја и трајаће све до 3. јуна.

Меркур ће за то време бити ретроградан у знацима Близанаца и Бика. Док је у Близанцима, можете очекивати да ће се појавити проблеми у комуникацији, свађа на послу, са вољенима... Док је у Бику, Меркурова ретроградност ће утицати на материјалне ствари, на приходе и расходе, али и на слику коју имамо о себи, на наше самопоуздање.

Шта нас чека током ретроградног Меркура?

Поремећени планови

Време и ретрограни Меркур не иду заједно- за време његовог трајања много планова ће бити отказано, неки чак и у последњем тренутку. Лако се може десити да заборавите на неки важан састанак или да се лоше организујете па не стигнете. У овом периоду распоред неће бити од велике користи, а можете очекивати и хаос у саобраћају.

Прочитајте још: ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА МАЈ: Биковима "ПУЦА" веза, Лавови поново у причи са бившима

Сукоби у комуникацији

Меркур управља комуникацијом, па када је ретроградан, велика је вероватноћа да дође до неспоразума, да лоше протумачимо информације од других или чак да кажемо нешто што не мислимо. Размислите пре него што проговорите и мудро бирајте речи! Добро размислите пре неко што притиснете "сенд" да пошаљете поруку.

Избегавајте покретање нових пројеката и потписивање уговора

Потписивање уговора, доношење важних одлука, куповина или започињање нових пројеката није препоручљиво током ретроградног периода Меркура. Велике су шансе да ћемо пропустити неке важне детаље, да ћемо се збунити, донети лошу, импулсивну одлуку због које касније можемо зажалити. Покушајте да одложите све велике нове подухвате или договоре док се ретроградност не заврши.

Направите резервни фолдер

Пошто Мерку управља информацијама, чувајте своје папире, податке, може се десити да вам се поквари компјутер или телефон. Најбољи савет је да направите резервне копије свих ваших датотека.

Прочитајте још: Шта ваш астролошки знак говори о томе КАКВИ СТЕ КАО БИВШИ: Ево ко глуми да је супер, а ко прави драму

Шта ће бити добро током овог периода?

Ретроградност Меркура није сама по себи лоша ствар - ако знате шта да очекујете и предузмете одговарајуц́е мере предострожности, можете је користити да видите где сте, докле сте стигли, у ком правцу идете. Уложите додатни напор да успорите, да размислите о свему. Интроспекција је увек добра.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas