Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Од 29. априла до 8. октобра владаће РЕТРОГРАДНИ ПЛУТОН: Шта сваки знак очекује до јесени?

Сазнајте шта вас очекује у предстојећем периоду

1651216730_nasa--5V6VZxSQRo-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Плутон започиње ретроградни ход у Јарцу од 29. априла 2022. и остаће у истом знаку све до 8. октобра. Овај догађај ће утицати на ваш живот на различите начине, како наводе астролози. За неке ће то бити повољно време развоја, учења, напретка, док би се други могли суочити са изазовима и бити на правом тесту судбине. Утицај овог догађаја на ваш живот зависиће од положаја Плутона са другим планетама у вашој наталној карти.

Ретроградни Плутон доноси нове и нагле промене у живот, а најважније је посветити се себи, својим мислима. Време је да се ослоботе свих оних негативних ствари које вам се морају по глави, не враћате се у прошлост и решите се свих облика страхова. Ово стање Плутона нам даје прилику да се осврнемо и превазиђемо изненадне животне изазове. Такође, изазови ума могу испливати на површину у овом тренутку, али морамо бити стрпљиви и ослободити се свих невоља.

Сазнајте шта вашем хороскопском знаку доноси ретроградни Плутон од 29. априла до 8. октобра 2022. године:

Ован

За лидерског Овна, Плутон ће бити ретроградан у десетом пољу. Ово стање Плутона ће бити значајно за вас и бићете дубоко погођени њиме. Добићете прилику да разумете недостатке вашег претходног посла, а ако се суочите са потешкоћама у доношењу одлуке у вези са каријером, мораћете да донесете неке тешке одлуке током овог времена. Ово ће ојачати и ваше међуљудске односе, а ситуације у вашој каријери ће се постепено окретати у вашу корист.

Прочитајте још: БИКОВИ су чудо! Ово је пет животних принципа које морате поштовати ако поред себе имате особу овог ХОРОСКОПСКОГ ЗНАКА

Бик

Плутон ће бити ретроградан у деветој кући земљаног Бика. Утицај овог ретроградног кретања биће просечан. Осетићете духовну снагу у себи. Покушаћете да се осврнете и успећете да разумете своје животне циљеве. Постоје добре шансе за путовања, чишћење душе и посао. Старији у вашој породици ће се осећати повезаним са вама, а ви ћете им се приближити. Дуга путовања ће се показати корисним у вашем животу.

Близанци

За Близанаца, Плутон ће бити ретроградиран у осмом пољу. Ово ретроградно кретање ће бити умерено плодоносно за вас. У свом животу ћете се фокусирати на духовна искуства јер ће вас научити сјајним животним лекцијама. Могу се појавити многе изазовне промене које ће вас научити неким стварима. Многе тајне могу бити откривене, а ви ћете се упознати са реалношћу живота.

Рак

За Ракове, Плутон ће се кретати ретроградно у седмом пољу. Напетост у вашем брачном животу би се могла смањити. Ако се проблем дешава између вас и вашег партнера, онда је ово најприкладније време да га решите, јер ће вам Плутон помоћи. Да бисте исправили своје садашње грешке, однос се у овом тренутку може решити узајамним разумевањем. Врата многих могућности отвориће вам се унапређењем односа са пословним партнерима.

Лав

За Лаваове Плутон ће ићи ретрограднои у шесто поље. Овај период ће за вас бити просечан. Али, ово је повољан период да се решите здравствених проблема. Борићете се за себе и своје благостање. Међутим, за то ћете морати да сакупите снагу. Ако патите од неког старог дуга, онда за то време можете пронаћи излаз из њега. Овај период ће донети повољне резултате за запослене.

Прочитајте још: ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА МАЈ: Биковима "ПУЦА" веза, Лавови поново у причи са бившима

Девица

Плутон ће бити ретроградан у петој кући Девице. Ово ретроградно кретање ће бити умерено плодоносно за вас. Ако се неки проблеми јављају у вашем личном или љубавном животу, добићете прилику да их решите, али за то ћете морати да дођете до корена проблема и да обратите пажњу и на своје грешке. Ако сте негде погрешили, исправите то и разговарајте о томе са својим партнером. Студенти ће такође морати да се више фокусирају на образовање. Ако обратите пажњу на своје обавезе, можда ћете постићи добар финансијски положај.

Вага

Плутон ће бити ретроградан у четвртом пољу Ваге. Породични савези ће бити јаки и биће користи у међуљудским односима. Ако је било проблема са члановима породице, онда ће и то постепено нестати, а ви ћете се решити сваког проблема. Мораћете дубоко да интроспекујете и окончате све проблеме тако што ћете доћи до њихових корена.

Шкорпија

Плутон ће бити ретроградан у трећој кући Шкорпије. Ово ће бити повољан период за вас. У вама постоји много тога што се тиче ваше продуктивности и способности, ово је време да то истражите. Ваш хоби би могао да исплива на површину, због чега можете постати веома популарни, а може вам помоћи и у јачању материјалног положаја. Подржаће вас ваши пријатељи и колеге. Морате да урадите праву ствар да бисте изразили своја унутрашња осећања, али морате да сами себи направите пут.

Стрелац

За Стрелчеве, Плутон ће бити ретроградан у другој кући. Ово ретроградно кретање ће умерено утицати на вас. Можда ћете се суочити са неким финансијским проблемима, али сте способни да решите све своје проблеме користећи своје вештине и способности и постигнете добру финансијску позицију. Успешно ћете уштедети новац. Можда ће се открити неке скривене породичне тајне које би вас могле повредити. Али ваше прихватање ситуације ће олакшати ствари и ојачати вашу везу.

Јарац

За Јарчеве, Плутон ће се кретати ретоградно кроз прву кућу. Овај покрет ће највише утицати на вас јер се одвија у вашем знаку. Ово ће вам донети нове животне промене. Али мораћете да прихватите ове промене свим срцем, јер те промене неће бити лаке, али ако се окренете од њих, оне ће затворити врата за напредак у вашем животу. Такође ћете морати да обратите пажњу на побољшање ваших личних односа. Такође, учите из својих прошлих грешака. Будите пажљиви према свом здрављу и усвојите здрав начин живота за исто.

Прочитајте још: Ево свега што треба да знате о АСТРОЛОШКИМ КУЋАМА - водич за вашу наталну карту

Водолија

За Водолије Плутон ће бити ретроградан у дванаестом пољу. Ово ће бити време када ћете имати најбоља духовна искуства у свом животу. Покушајте да се опустите и пронађете мир. Добићете прилику да разумете сврху свог живота. Ако се држите на дистанци од трошкова и материјалних ствари или покушате да их контролишете, онда ће вам овај период пружити истинска животна искуства, а ваш прави пут ће бити испред вас.

Рибе

Плутон ће се кретати ретроградно у једанаестој кући Риба. Ово ретроградно кретање ће вам умерено користити. Напори уложени у погледу прихода мораће да се преиспитају и разумеју. Можда сте у прошлости направили неке грешке које су вам смањиле приход. Зато вам се саветује да више не понављате ове грешке. Погледајте у себе да бисте испунили своје амбиције. У себи имате сав потенцијал. У томе ће вам помоћи и ваши пријатељи.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas