Oglas
· · Komentari: 0
astro

Od 29. aprila do 8. oktobra vladaće RETROGRADNI PLUTON: Šta svaki znak očekuje do jeseni?

Saznajte šta vas očekuje u predstojećem periodu

1651216730_nasa--5V6VZxSQRo-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Pluton započinje retrogradni hod u Jarcu od 29. aprila 2022. i ostaće u istom znaku sve do 8. oktobra. Ovaj događaj će uticati na vaš život na različite načine, kako navode astrolozi. Za neke će to biti povoljno vreme razvoja, učenja, napretka, dok bi se drugi mogli suočiti sa izazovima i biti na pravom testu sudbine. Uticaj ovog događaja na vaš život zavisiće od položaja Plutona sa drugim planetama u vašoj natalnoj karti.

Retrogradni Pluton donosi nove i nagle promene u život, a najvažnije je posvetiti se sebi, svojim mislima. Vreme je da se oslobote svih onih negativnih stvari koje vam se moraju po glavi, ne vraćate se u prošlost i rešite se svih oblika strahova. Ovo stanje Plutona nam daje priliku da se osvrnemo i prevaziđemo iznenadne životne izazove. Takođe, izazovi uma mogu isplivati na površinu u ovom trenutku, ali moramo biti strpljivi i osloboditi se svih nevolja.

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku donosi retrogradni Pluton od 29. aprila do 8. oktobra 2022. godine:

Ovan

Za liderskog Ovna, Pluton će biti retrogradan u desetom polju. Ovo stanje Plutona će biti značajno za vas i bićete duboko pogođeni njime. Dobićete priliku da razumete nedostatke vašeg prethodnog posla, a ako se suočite sa poteškoćama u donošenju odluke u vezi sa karijerom, moraćete da donesete neke teške odluke tokom ovog vremena. Ovo će ojačati i vaše međuljudske odnose, a situacije u vašoj karijeri će se postepeno okretati u vašu korist.

Pročitajte još: BIKOVI su čudo! Ovo je pet životnih principa koje morate poštovati ako pored sebe imate osobu ovog HOROSKOPSKOG ZNAKA

Bik

Pluton će biti retrogradan u devetoj kući zemljanog Bika. Uticaj ovog retrogradnog kretanja biće prosečan. Osetićete duhovnu snagu u sebi. Pokušaćete da se osvrnete i uspećete da razumete svoje životne ciljeve. Postoje dobre šanse za putovanja, čišćenje duše i posao. Stariji u vašoj porodici će se osećati povezanim sa vama, a vi ćete im se približiti. Duga putovanja će se pokazati korisnim u vašem životu.

Blizanci

Za Blizanaca, Pluton će biti retrogradiran u osmom polju. Ovo retrogradno kretanje će biti umereno plodonosno za vas. U svom životu ćete se fokusirati na duhovna iskustva jer će vas naučiti sjajnim životnim lekcijama. Mogu se pojaviti mnoge izazovne promene koje će vas naučiti nekim stvarima. Mnoge tajne mogu biti otkrivene, a vi ćete se upoznati sa realnošću života.

Rak

Za Rakove, Pluton će se kretati retrogradno u sedmom polju. Napetost u vašem bračnom životu bi se mogla smanjiti. Ako se problem dešava između vas i vašeg partnera, onda je ovo najprikladnije vreme da ga rešite, jer će vam Pluton pomoći. Da biste ispravili svoje sadašnje greške, odnos se u ovom trenutku može rešiti uzajamnim razumevanjem. Vrata mnogih mogućnosti otvoriće vam se unapređenjem odnosa sa poslovnim partnerima.

Lav

Za Lavaove Pluton će ići retrogradnoi u šesto polje. Ovaj period će za vas biti prosečan. Ali, ovo je povoljan period da se rešite zdravstvenih problema. Borićete se za sebe i svoje blagostanje. Međutim, za to ćete morati da sakupite snagu. Ako patite od nekog starog duga, onda za to vreme možete pronaći izlaz iz njega. Ovaj period će doneti povoljne rezultate za zaposlene.

Pročitajte još: LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ: Bikovima "PUCA" veza, Lavovi ponovo u priči sa bivšima

Devica

Pluton će biti retrogradan u petoj kući Device. Ovo retrogradno kretanje će biti umereno plodonosno za vas. Ako se neki problemi javljaju u vašem ličnom ili ljubavnom životu, dobićete priliku da ih rešite, ali za to ćete morati da dođete do korena problema i da obratite pažnju i na svoje greške. Ako ste negde pogrešili, ispravite to i razgovarajte o tome sa svojim partnerom. Studenti će takođe morati da se više fokusiraju na obrazovanje. Ako obratite pažnju na svoje obaveze, možda ćete postići dobar finansijski položaj.

Vaga

Pluton će biti retrogradan u četvrtom polju Vage. Porodični savezi će biti jaki i biće koristi u međuljudskim odnosima. Ako je bilo problema sa članovima porodice, onda će i to postepeno nestati, a vi ćete se rešiti svakog problema. Moraćete duboko da introspekujete i okončate sve probleme tako što ćete doći do njihovih korena.

Škorpija

Pluton će biti retrogradan u trećoj kući Škorpije. Ovo će biti povoljan period za vas. U vama postoji mnogo toga što se tiče vaše produktivnosti i sposobnosti, ovo je vreme da to istražite. Vaš hobi bi mogao da ispliva na površinu, zbog čega možete postati veoma popularni, a može vam pomoći i u jačanju materijalnog položaja. Podržaće vas vaši prijatelji i kolege. Morate da uradite pravu stvar da biste izrazili svoja unutrašnja osećanja, ali morate da sami sebi napravite put.

Strelac

Za Strelčeve, Pluton će biti retrogradan u drugoj kući. Ovo retrogradno kretanje će umereno uticati na vas. Možda ćete se suočiti sa nekim finansijskim problemima, ali ste sposobni da rešite sve svoje probleme koristeći svoje veštine i sposobnosti i postignete dobru finansijsku poziciju. Uspešno ćete uštedeti novac. Možda će se otkriti neke skrivene porodične tajne koje bi vas mogle povrediti. Ali vaše prihvatanje situacije će olakšati stvari i ojačati vašu vezu.

Jarac

Za Jarčeve, Pluton će se kretati retogradno kroz prvu kuću. Ovaj pokret će najviše uticati na vas jer se odvija u vašem znaku. Ovo će vam doneti nove životne promene. Ali moraćete da prihvatite ove promene svim srcem, jer te promene neće biti lake, ali ako se okrenete od njih, one će zatvoriti vrata za napredak u vašem životu. Takođe ćete morati da obratite pažnju na poboljšanje vaših ličnih odnosa. Takođe, učite iz svojih prošlih grešaka. Budite pažljivi prema svom zdravlju i usvojite zdrav način života za isto.

Pročitajte još: Evo svega što treba da znate o ASTROLOŠKIM KUĆAMA - vodič za vašu natalnu kartu

Vodolija

Za Vodolije Pluton će biti retrogradan u dvanaestom polju. Ovo će biti vreme kada ćete imati najbolja duhovna iskustva u svom životu. Pokušajte da se opustite i pronađete mir. Dobićete priliku da razumete svrhu svog života. Ako se držite na distanci od troškova i materijalnih stvari ili pokušate da ih kontrolišete, onda će vam ovaj period pružiti istinska životna iskustva, a vaš pravi put će biti ispred vas.

Ribe

Pluton će se kretati retrogradno u jedanaestoj kući Riba. Ovo retrogradno kretanje će vam umereno koristiti. Napori uloženi u pogledu prihoda moraće da se preispitaju i razumeju. Možda ste u prošlosti napravili neke greške koje su vam smanjile prihod. Zato vam se savetuje da više ne ponavljate ove greške. Pogledajte u sebe da biste ispunili svoje ambicije. U sebi imate sav potencijal. U tome će vam pomoći i vaši prijatelji.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas