Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Evo svega što treba da znate o ASTROLOŠKIM KUĆAMA - vodič za vašu natalnu kartu

Vaša natalna karta će uskoro imati mnogo više smisla

1651069264_profimedia-0665529670.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

U astrologiji, kuće su kosmička verzija kristalne kugle - samo mnogo legitimnije. Postoji 12 kuća, od kojih svaka predstavlja ključni deo života, od zdravlja preko novca do odnosa i svega između. Kada ste rođeni, svaka planeta je bila u određenoj kući—i te kuće se mogu videti u vašoj natalnoj karti . Kuće se određuju prema vremenu vašeg rođenja, a ne samo po datumu, tako da ćete možda morati da pošaljete poruku roditeljima da biste to saznali.

Uparite ovaj zgodan vodič, u nastavku, sa sopstvenom natalnom kartom i budite zadivljeni kratkim pogledom kako se sve vaše nade, snovi i drama mogu razviti.

1. kuća

Ovo određuje kako izgledate i kako se predstavljate svetu. Sve je u tome kako vas drugi vide (ovo je takođe poznato kao vaš znak u usponu ili Ascendent). Prva kuća = prvi utisci - ima smisla, zar ne? Takođe pokriva druge „prve" stvari, poput novih početaka i liderstva. NJome vlada Ovan.

Pročitajte još: Sledi nam delimično POMRAČENJE SUNCA u Biku 30. aprila: Kako će to da se odrazi na svaki horoskopski znak?

2. kuća

Gde ćete naći stvari koje cenite na praktičnom nivou, kao što je novac (i vaš potencijal da ga zaradite i kako se odnosite prema njemu), i vaš opšti odnos prema vašim stvarima. Takođe pokriva samopoštovanje i vaše neposredno fizičko okruženje. NJome vlada Bik.

3. kuća

Mnogo toga se ovde dešava: vaš stav, intelekt i komunikacija . (A komunikacija uključuje razgovore, slanje poruka, slanje e-pošte, Instagram priče, itd.) Prijatelji, braća i sestre i komšije takođe. Takođe, nekako nasumično: rano obrazovanje. NJome vladaju Blizanci.

4. kuća

Ovde se radi o vašem domu i vašoj porodici — i onoj iz kog dolazite i o onoj koju ćete možda jednog dana stvoriti. Takođe uključuje kućne stvari poput privatnosti i bezbednosti. NJome vlada Rak.

Pročitajte još: Da li ste čuli za Eptaderm? Švajcarski naučnici su stvorili linije koje ciljano neguju ova stanja kože

5. kuća

Pazite: ova kuća je sva o ljubavnim aferama, kreativnosti , plodnosti, seksualnom nagonu, izlasku, romantici, zabavi, pažnji i ~drami~. (Ko se znoji?) NJome vlada Lav.

6. kuća

Ona reguliše stvari koje radite svaki dan (čak i detaljne stvari poput pranja zuba i
maženja šteneta) — vaše dnevne rutine i rasporede. Ovde takođe možete videti svoje fizičko zdravlje i navike . NJome vlada Devica.

7. kuća

Pozovi svoju ekipu. Ovde ćete pronaći partnerstva — ko vam se sviđa i kako se odnosite prema drugima — vaš najbolji prijatelj, vaš životni partner, vaši neprijatelji i vaši iskreni neprijatelji. Takođe pokriva stvari vezane za partnerstva bilo koje vrste, kao što su bračni ugovori ili poslovni dogovori. NJome vlada Vaga.

Pročitajte još: POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ: Ovnovima mesec donosi lepu energiju, Vagama slede neočekivani troškovi

8. kuća

Još jedna sa mnogo dešavanja: stvari većeg novca kao što su nasledstva, porezi i dugovi . Zabavno! Takođe, potpuno nepovezani, orgazmi. I kako se osećate prema smrti. I rođenje takođe! NJome vlada Škorpija.

9. kuća

Dobrodošli u visoko obrazovanje, etiku i viziju. Evo gde se oblikuje vaš pogled na svet . Iz tog razloga, takođe se radi o međunarodnim putovanjima — a takođe i o ~putovanju uma~, poput učenja stranog jezika ili istraživanja religije i filozofije. NJome vlada Strelac.

10. kuća

Vaš životni poziv— vaša svrha i vaša karijera su bazirani ovde. To je takođe najviša tačka na tabeli, gde ćete želeti da budete prepoznati za svoja dostignuća—mislite na počasti, nagrade, međunarodnu slavu, plavi ček na Instagramu, dobijate dogovor. NJome vlada Jarac.

Pročitajte još: PERUTANJE, TAMNE FLEKE ILI DEPIGMENTACIJA? Ovog Vaskrsa otkrijte “švajcarsku tajnu” zdrave kože

11. kuća

Vaše manje emocionalne društvene veze žive ovde pored humanitarnih briga — i tehnologije. Pogledajte 11. za revoluciju, evoluciju i organizaciju koja je potrebna da se tamo stigne. NJome vlada Vodolija

12. kuća

Toliko stvari koje se uhvate u vaše slepe uglove potiču iz ove kuće, koja upravlja mentalnim i duhovnim zdravljem i vašim najranijim razvojnim iskustvima. Takođe je sve o mašti i umetnosti, kao i o konceptu završetaka. NJome vladaju Ribe.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas