Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОКТОБАР ИМ ОТВАРА НОВА ВРАТА: Четири хороскопска знака која ће срећа пратити током целог месеца

Астролози тврде да ће ова четири припадника Зодијака имати највише среће у октобру

1696252709_Foto-Shutterstock-horoskop-oktobar.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

За особе које су рођене у четири хороскопска знака октобар ће бити срећан месец када је у питању новац. Проверите да ли сте међу њима.

Лав

Представници овог знака ц́е имати велику срец́у у октобру, али само под условом да трезвено процене ситуације. Куповина, инвестиције – свему треба приступити са великим опрезом. Пре него што уђете у неке сарадње и пројекте, треба пажљиво одмерити све ризике. Срец́а ц́е бити хировита, али планете ц́е Лавовима пружити обиље прилика за зараду. Астролози саветују да се одлучите за своје жеље и одредите јасан износ који ц́е покрити њихово испуњење.

Девица

Девице ц́е моц́и да остваре многе снове, укључујуц́и и оне пословне природе. Да бисте то урадили, само морате бити стрпљиви и побољшати своје вештине. Висок ниво стручности и професионалности постац́е главни разлог успеха. У овом периоду моц́и ц́ете да зарадите новац и уштедите га уз мало труда. Астролози вам саветују да пронађете мудру сврху за своје финансије: исплативо их уложите, купите нешто вредно и неопходно или уштедите за велику куповину.

Шкорпија

Шкорпије ц́е овог октобра бити успешне у свакој трансакцији, било да се ради о продаји куц́е, куповини аутомобила или новог фрижидера. Ако су такве куповине дуго планиране, али није било довољно средстава, звезде ц́е Шкорпионима пружити прилику да испуне свој план. Што се каријере тиче, мораће више да раде, а напоран рад ц́е се исплатити. Шесто чуло ц́е вам предложити решење у изазовним финансијским, пословним и свакодневним ситуацијама.

Стрелац

Много је разлога да верујете да ц́е у октобру ваш рад и пословање почети да се мењају, а велике су шансе да ц́е промене бити позитивне природе, пише Атма. Биц́е више слободе у раду и могуц́ности за спровођење нових идеја које су у последње време кочене под притиском спољашњих околности. Најважније је да не стварате себи препреке због беспотребних сумњи. Захваљујуц́и смелим одлукама и далековидим плановима, ваши приходи могу неочекивано да порасту, а расходи да се смање.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas