Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Оне су НАЈВЕЋЕ ЗАВОДНИЦЕ ХОРОСКОПА: Астролози тврде да ИЗЛУЂУЈУ МУШКАРЦЕ, а ево и зашто

Астролози тврде да су жене рођене у овим хороскопским знаковима највеће заводнице.

1697286938_2.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Знају шта мушкарац жели, а неке и савршено крију своја осећања, што супротни пол посебно привлачи.
 

Ваге

Жене Вага су познате по својој лепоти, нежности, префињеним манирима. Облаче се елегантно и са укусом, носе скупи накит и парфеме. Самокритика помаже Ваги да се промени како би испунила високе стандарде. Жене рођене под овим знаком с правом се сматрају најомиљенијима. Њиховим знаком влада Венера, па Вага у љубави зна све о уметности. Више воле мушкарце уметничке природе – глумце, певаче, писце, уметнике, музичаре, него јаке и пословне људе. Жена Вага жели да јој се диве. То је драги камен, који захтева скуп и луксузан "оквир". Биће у центру пажње на свакој забави. Њено присуство инспирише друге. Бескорисно је покушавати командовати женом Вагом. Што је притисак јачи, она је тврдоглавија. Прихвата само нежне речи и "меке" осуде.

 

Девица

Жене Девице увек чувају своје достојанство, али су у исто време веома емотивне. Савршено скривају своја осећања. Њихове унутрашње тежње готово увек остају тајна. Имају лепе манире, увек се понашају као праве даме. Они су у стању да увреде противника само ако су испровоцирани. Посебно су заинтересовани за књижевност, музику и уметност. Мушкарце привлаче неприступачност и хладноћа, као и великодушност, стрпљење, љубазност и посвећеност. Жена Девица зна шта мушкарац жели. Има одличне аналитичке способности.

 

Јарац

Жена Јарац има спектакуларан изглед. Окружењу се чини да је идеална, јер савршено уме да сакрије од спољашњих очију превирања у свом животу и каријери. Не воли да показује слабост, не жели да види саосећајан поглед и не жели да изгледа као губитник у очима других. Жена Јарац јасно зна какав јој је мушкарац потребан. Она ће привући мушкарца својим изванредним интелектом, марљивошћу, па чак и хладноћом. Она може да манипулише мушкарцима. Жена рођена у знаку Јарца цени посвећеност, никада не опрашта издају и лако одлучује да се разведе од особе која ју је издала. У њеном животу готово да и нема драма и интрига. Она нема много пријатеља и не ужива у бучним забавама. То исто очекује и од свог изабраника.
 

Рибе

Жена Риба изгледа крхко, нежно и незаштићено. Њена снага је у њеној слабости. Који мушкарац одбија да подржи шармантно биће коме је потребна заштита и помоћ? Жена Риба у мушкарцу буди све његове природне инстинкте. Поред ње човек се осећа као примитивни ловац, који је спреман да победи мамута за један осмех своје изабранице. Шарм Риба је неодољив и ова мистериозна дама осваја својим осмехом и хумором. Тајанственост жене Рибе дала јој је природа. Имају урођено уверење да дама не треба прва да напусти ауто, да сама себи плати у ресторану, да без помоћи покупи капут. Жена Риба очекује од мушкарца да покаже галантност и образовање. Њен човек мора да буде кавалир у сваком тренутку.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas