Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Они имају више лица: Чим окренете главу ОНИ покажу оно право

Не можете да знате шта вам мисле никада

1660741320_ledjao-ledja.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Због својих посебних карактеристика, поједини знакови крију своје право лице. Па уколико мислите да их познајте, варате се, јер ће управо они, чим окренете леђа показати оно право.

Прочитајте још: Да ли сте међу њима? Ова три хороскопска знака ће СРЕЋА пратити наредне 3 године

РИБЕ

На првом месту су Рибе. Јако превртљиве. Имају лице анђела али чим окренете главу оне причају другу причу. Тајне не умеју да чувају. Склоне су да измишљају и да предимензионирају сваку причу или ситуацију. Ако се нађу у незгодној ситуацију одмах себе представљају као жртву. Тада ћете видети баш то невино лице . 

РАК

Рак има јаку интуицију. Баш њу користи да би показао више лица. Ако је све ок Рак је једна нежна душа. Међутим, чим се осети угрожено повлачи се у свој оклоп где тражи адекватн “лице”! Уме да се врхунски претвара , да вас гледа у очи, да мисли једно, каже једно а ради потпуно супротно. За разлику од Риба Рак своје друго лице користи само када се осети угрожено!

Прочитајте још: Они не дају другу шансу: Када једном учините грешку они вас бришу из живота

БЛИЗАНЦИ

Близнаци своје лице не мењају али зато мењају комуникацију тј информацију. Савршени су говорници и баш ту вештину константно користе како би причу окренули у своју корист. Такву заврзламу у животу вам само Близанац може направити. Чак и када га ухватите у лажи предајте се јер  ће вас убетити у супротно. Речи су његово главно оружје. Једино можда може да му стане на  реп дипломата Вага!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas