Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Они су УВЕК у праву: Три хороскопска знака која из свих свађа изађу као победници

Тврдоглави су и не одустају док не буде по њиховом

1695207211_Foto-Shutterstock-horoskop-svadja.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Било да се свађамо са супружником, најбољим пријатељем или дететом, чини се да неки од нас никада не побеђују у свађи. Понекад нас наша страст према циљу једноставно чини превише емотивним, гурајући сву логику и јасноћу под тепих. Други пут се само суочавамо с неким ко увек дође спреман и неће одустати док не истера своје.

Као и све, ко побеђује, а ко губи можда има неке везе с нашим хороскопским знаком, па ево прегледа на знакова који ће највероватније увек успети да издоминирају расправом, чисто да бисте знали како да кренете припремљени у следећу дебату.

1. Јарац, апсолутна доминација

Нико није миран, хладан и сабран током сукоба као Јарац. Легендарна Доли Партон је чак претворила Јарчеву способност да увек буде на врху у меме. "Ја, након што сам победила у свађи", написала је она на својој фотографији. Један од најбољих начина да победите у свађи јесте то да уђете у њу са јасним, логичним мислима.

Да ли је потребно докторирати у ономе што покушавате да докажете? Наравно да не, али Јарчеви се не плаше да иду корак даље и истраже крајње границе - и своје и особе с којом сукобљавају мишљења.

Под владавином дисциплине планете Сатурн, наше "рогате козице" знају како да искористе ограничења у своју корист, увек померајући границе без прекорачења ограничења. Када се борите против легендарног научника Јарца, побрините се да дођете с белешкама или нећете имати шансе.

2. Шкорпија, манипулациони стратег

Познавати Шкорпију значи примити дубоку љубав, а остати блиско упознат са Шкорпијом значи осећати дубоко застрашивање. Али није њихова загонетна природа оно због чега Шкорпиони побеђују, већ њихова способност да увек остану под својом контролом.

Кључ убеђивања је да се не заносите емоцијама док покушавате да докажете свој став. Иако је Шкорпија водени знак, а осећања су им веома битна, они нису вољни да спусте гард ни према коме. Под управом планете ратника Марса, наши тајновити Шкорпиони се баве стратегијом. Неки би ово могли назвати манипулацијом, али они знају код кога то може да прође.

3. Девица, аналитична пре свега

Танка је линија између тога да увек побеђујете у расправи и да увек морате бити у праву, а Девица често иде вешто по тој линији. Ипак, и поред тога, оне заслужују место на овој листи и то искључиво зато што кад Девице мисле да су у праву, обично и јесу у праву.

Под владавином Меркура, планете комуникације, техничких вештина и сталне флексибилности, Девице знају како да се натерају да функционишу у свакој ситуацији. Њихова супермоћ иде својим током мимо њих.

Девице увек покушавају да реше проблем, тако да никада не започињу свађу само да би се упустиле у њу (попут Овна). Девице размишљају брзо и увек пажљиво разматрају све детаље пре него што крену напред. Иако је тешко признати пораз (нарочито за тврдоглавог Бика), никада не жалите због тога што ћете кренути баш њиховим, девичанским путем.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas