Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОСАМ АСТРОЛОШКИ НАЈОПАСНИЈИХ ДАТУМА У ФЕБРУАРУ: Потрудите се да не ризикујете ништа и избегнете проблеме ових дана

ЧАК осам опасних датума биће у месецу фебруару, па је важно да знате шта сваки од њих значи и како можете директно да избегнете проблеме ових дана и у будућности.

1706172351_shutterstock_2119598309.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Фебруар се може назвати месецом веза.  У овом периоду очекује се чак седам датума који носе негативну енергију и конотацију. Ово је прилично јединствена коинциденција, посебно ако се узме у обзир да нас 28. чека трострука конјункција. Ово се дешава веома ретко, зато будите изузетно опрезни.

5. фебруар – конјункција Плутона и Меркура

Прва веза учиниће 5. фебруар опасним. Овог дана ће се Плутон и Меркур постројити у односу на Земљу. Астролози примећују да се 5. можемо суочити са великим проблемима у сфери љубави и комуникације уопште. Ове две планете ће створити хаос и учинити да се људи чешће свађају, више се труде да бране своје мишљење у дијалозима и чешће се састају на пола пута. Будите опрезни 5. фебруара са својим речима и поступцима.

13. фебруар – Марс прелази у знак Водолије

Марс у Водолији се не може назвати негативним, али му је боравак у овом знаку дефинитивно мање пријатан него у Јарцу. 13. фебруара, због смањења позитивне енергије Марса, ви и ја можемо доживети губитак мотивације и продуктивности. Ово неће имати критичан утицај на ваш успех, али је боље да покушате да нађете снагу да не будете лењи. Генерално, до 22. марта, док је планета у овом Ваздушном знаку, задржаћемо жељу да идемо ка успеху и снази воље.

14. фебруар – Марс у конјункцији са Плутоном

Друга конјункција месеца поново ће укључити Плутон, али сада у односу на Марс. Дан ће бити пун ратова и свађа. Највероватније ће људи чешће желети да демонстрирају своју супериорност једни другима. Ово ће бити дан хвалисања, хвалисања и безобзирне доминације, жеље да потчините све око себе.

16. фебруар — Венера прелази у знак Водолије

Венера у Водолији се не осећа лоше, али је дефинитивно много горе него у Јарцу. То значи да ћемо 16. фебруара ти и ја осетити снажан губитак снаге. Могу постојати здравствени проблеми, посебно ментални. Будите на опрезу и немојте се узалуд обесхрабрити, подржите своје најмилије.

17. фебруар – Венера у конјункцији са Плутоном

Трећа конјункција и поново Плутон. Сада неће моћи да дели своје место на небу са Венером, што значи нагло погоршање његовог здравља. Покушајте да будете што више у самоћи овог дана, посебно ако сте под утицајем туђих расположења, не носите се добро са енергетским вампирима и не можете им се одупрети ни на који начин.

22. фебруар – Венера у коњукцији са Марсом

Четврта конјункција ће се десити између Венере и Марса. Ово ће бити период када не треба рачунати на дипломатију и тражење компромиса у комуникацији. Биће много свађа, себичности, тврдоглавости, раздражљивости, безобразлука и безобразлука, посебно на путевима.

23. фебруар – Меркур прелази у знак Риба

Меркур у Рибама је веома слаб. Ово је најгори хороскопски знак за дату планету. 23. фебруара многи људи ће почети да имају финансијских проблема, па је на почетку периода од 23. фебруара до 10. марта боље избегавати непотребне куповине. Ово посебно важи за сам дан транзиције – 23. Многе финансијске трансакције могу пропасти овог дана.

28. фебруар – трострука конјункција Сунца, Меркура и Сатурна

Најопаснији дан у месецу. Сунце, Меркур и Сатурн ће се постројити и борити за прилику да утичу на тебе и мене. То ће довести до хаоса у апсолутно свим областима живота. Неће бити ни једне области на коју неће утицати ова три супротстављена објекта. Будите опрезни овог дана и не ризикујте.

Што се тиче повољних дана, у фебруару ће их бити само два. Астролози и стручњаци ипак саветују да не паничите, јер ни један од ових осам догађаја неће бити много опасан. Све у свему, дугорочно гледано, не би требало превише да утичу на нас, иако у року од једног дана њихов утицај може бити изузетно негативан и моћан. Будите на опрезу.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas