Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Особама рођеним у овом хороскопском знаку је СРЕЋА загарантована: Да ли сте међу њима?

Једном хороскопском знаку је успех загарантован

1701425781_Foto-Shutterstock-horoskop-osobine.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Пустолови без сталне адресе, светски путници и истраживачи, љубавници, путописци, спортисти и дипломате. Двоструке су природе; привлачи их све што узвисује дух и годи телу, могу бити и аскети и највећи хедонисти. Имају велике апетите, желе толико тога научити, испробати … Без много размишљања упуштају се у љубавну авантуру, опасан спортски подухват или ризичан посао. У души су коцкари; могу све ставити на коцку само у једној секунди!

Реч је о људима рођеним у знаку Стрелца.

У комуникацији су врло отворени, некад и превише директни. Кажу што им прво падне напамет, питају све што их занима, а некад и детиње наивно причају о својим плановима. У основи су поштени и искрени па мисле да су и други такви.

Великодушни су, некад и расипни, воле луксуз, прославе, свечаности и друштвене скупове. Желе бити тамо где се нешто догађа, први ће се јавити као добровољци кад се треба нешто испробати или помоћи другоме.

Привлачи их све што је другачије; друге земље, обичаји, култура, језици, а нарочито егзотична подручја. Уживају у путовањима, не воле досадне послове, иритирају их малограђанске форме и трачерска друштва.

Изнад свега мрзе ограничавање слободе, осећај да негде морају остати или нешто урадити. Желе бити неспутани и слободни попут птице у лету, отиснути се далеко, видети свашта и другима причати о томе.

То је млад дух, лепог естетског изгледа, спортске грађе, воли племените спортове па ће тенис бити један од најомиљенијих. Стрелац је отмен, аристократ, понекад бунтовник, поштује традицију, али ипак иде својим путем.

Стрелац је свештеник, астролог, пророк. Велике награде, медаље, војне заслуге управо проистичу из јаког Јупитера. Да би били првак у спорту или победник у рату, морате имати јаког Јупитера у наталном хороскопу.

Стрелац није лак знак за сарадњу, зна бити строг и охол. Он такође кажњава, али је то више непријатно него тотално трагично. За неког ко је по природи хедонист нема веће казне него бити без ужитака и новца. Животни апетити овог знака су велики, али се они и остваре.

  • Живот с њима је пустоловина сам по себи.
  • Великодушни су и увек спремни на давање, без очекивања нечега за узврат.
  • Весели су, друштвени и свима се свиђају.
  • Имају чврсте ставове и боре се за своја уверења.
  • Одлично су раме за плакање.
  • С њима ћете увек знати на чему сте и шта мисле о вама.
  • Радо деле своја искуства и знања с другима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas