Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Ова ТРИ знака нека се припреме! Очекује их ТУРБУЛЕНТАН период!

Сам крај године доноси доста промена, поготово за ове три хороскопска знака

1638870902_turbulentan.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Као и сваки пут када се година приближава крају ми сумирамо утиске....Рибе, Бикови И Стрелчеви су прозвани!

Прочитајте још: Ова три знака не опраштају лако: Да ли сте међу њима?

Бикови

Вама се већ известан период дешавају турбулентне промене, поготово када је посао у питању. Ви нисте знак који не воли промене и и не прихватате их баш лако. Крај године децембар месец па све до фебруара очекујте да се ваш посао мења, да ће бити изненадних трзавица, подметања и оговарања. Како би све те промене "радиле за вас" само је потебно да останете прибрани, да не улазите у расправе и да све што вам се нуду (промена посла, други сектор итд) не одбацујете на прву лопту већ да мирне главе сагледате ствари из сваког угла и онда подвучете финансијску црту. Можда те промене и нису лоше по вас!

Стрелчеви

Како су помрачења у вашем знаку од вас се тражи одрицање старих уверења и прихватање нових. Што вама и не пада тешко јер ви не волите да тапкате у месту. Свесни сте да свака промена је добра и да вас гура напред. Јесу понекад напорне и јаке али на крају све буде како је негде записано. Дакле, оптимистично са шареним наочарима напред, поготово када је посао у питању. Ту очекујте позитивне промене.

Прочитајте још: Ко воли до краја живота? ОВА 3 хороскопска знака УВЕК имају ОЗБИЉНЕ НАМЕРЕ

Рибе

Прозвани сте али у вашу корист! Јупитер крајем године улази у ваш знак! То је планета среће и успеха. До половине наредне године и опет пред крај 2022 он ће бити у вашем знаку! Искористите ваших "5" минута , ухавтите талас и мењајте све! Посао, љубав , погледе на живот. Јер вам овај Јупитер даје огромни ветар у леђа само је потребно да се опустите , удахнете пуним плућима  а звезде све раде за вас и у вашу корист! ВЕРУЈТЕ ИМ!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas