· · Komentari: 0
ASTRO

Ova TRI znaka neka se pripreme! Očekuje ih TURBULENTAN period!

Sam kraj godine donosi dosta promena, pogotovo za ove tri horoskopska znaka

1638870902_turbulentan.jpg
Foto: Shutterstock

Kao i svaki put kada se godina približava kraju mi sumiramo utiske....Ribe, Bikovi I Strelčevi su prozvani!

Pročitajte još: Ova tri znaka ne opraštaju lako: Da li ste među njima?

Bikovi

Vama se već izvestan period dešavaju turbulentne promene, pogotovo kada je posao u pitanju. Vi niste znak koji ne voli promene i i ne prihvatate ih baš lako. Kraj godine decembar mesec pa sve do februara očekujte da se vaš posao menja, da će biti iznenadnih trzavica, podmetanja i ogovaranja. Kako bi sve te promene "radile za vas" samo je potebno da ostanete pribrani, da ne ulazite u rasprave i da sve što vam se nudu (promena posla, drugi sektor itd) ne odbacujete na prvu loptu već da mirne glave sagledate stvari iz svakog ugla i onda podvučete finansijsku crtu. Možda te promene i nisu loše po vas!

Strelčevi

Kako su pomračenja u vašem znaku od vas se traži odricanje starih uverenja i prihvatanje novih. Što vama i ne pada teško jer vi ne volite da tapkate u mestu. Svesni ste da svaka promena je dobra i da vas gura napred. Jesu ponekad naporne i jake ali na kraju sve bude kako je negde zapisano. Dakle, optimistično sa šarenim naočarima napred, pogotovo kada je posao u pitanju. Tu očekujte pozitivne promene.

Pročitajte još: Ko voli do kraja života? OVA 3 horoskopska znaka UVEK imaju OZBILJNE NAMERE

Ribe

Prozvani ste ali u vašu korist! Jupiter krajem godine ulazi u vaš znak! To je planeta sreće i uspeha. Do polovine naredne godine i opet pred kraj 2022 on će biti u vašem znaku! Iskoristite vaših "5" minuta , uhavtite talas i menjajte sve! Posao, ljubav , poglede na život. Jer vam ovaj Jupiter daje ogromni vetar u leđa samo je potrebno da se opustite , udahnete punim plućima  a zvezde sve rade za vas i u vašu korist! VERUJTE IM!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.