Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ СУ МЕЂУСОБНО НАЈБОЉИ ПРИЈАТЕЉИ: Нераздвојни су, УВЕК су ту једни за друге и у ДОБРУ и у ЗЛУ

Доносимо вам листу хороскопских парова који се међусобно најбољи пријатељи према мишљењу искусних астролога.

1706263485_175817_profimedia0313472162_ff.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Прави пријатељи су ону који су уз нас и када смо срећни и све нам иде из руке, али и када пролазимо кроз тешке дане. А астролози сматрају да постоје хороскопски знаци који се савршено слажу, као и да њихова пријатељства трају годинама, без икаквих свађа и издаја. Напротив, велики су ослонац једну другима у свему.

Ован (21. март – 19. април) и Близанци (21. мај – 21. јун)

Ован је вођен и успева у партнерствима која су динамична и забавна. Под владавином Марса, планете акције, енергије и страсти, приступају сваком аспекту живота са самопоуздањем и директношц́у коју други не могу занемарити. Због тога би Ован и Близанци били сјајни пријатељи.

Бик (20. април – 20. мај) и Рак (22. јун – 22. јул)

Као фиксни земаљски знак, Бик је веома избирљив када су у питању пријатељи и пази на то коме или у шта улажу своје време и енергију. „Рак пружа емоционалну дубину и разумевање, а то ствара хармоничан и лојалан однос заснован на узајамној бризи и поштовању“, каже Ракел Родригез, астролог и оснивач Yоур Зодиац.

Близанци (21. мај – 21. јун) и Вага (23. септембар – 22. октобар)

Као друштвени лептир зодијака, Близанцима је тешко да нађу некога са ким се не слажу. Али њихов савршен пријатељ је особа која ужива у дубоким интелектуалним разговорима и ноц́ним изласцима. Ваге потписују обе куц́е јер имају толико екстровертне енергије и друштвене памети.

Вага додаје креативност Близанцима на интелектуализам отварајуц́и своје омиљене пријатеље Близанаца за узбудљиве нове ствари“, објашњава астролог и ауторка Лиза Стардаст. Заузврат, Близанци подучавају своје пријатеље Вага о високоумним активностима, чинец́и то правим сусретом умова.

Рак (22. јун – 22. јул) и Рибе (19. фебруар – 20. март)

Када је реч о изградњи личне везе, Рак је у томе на дуге стазе. Слатки и сентиментални, они су један од знакова зодијака са највец́ом подршком и бригом, тако да им је лако бити пријатељ.

Међутим, Родригез каже да ц́е се Рак и Рибе повезати на дубоком емотивном нивоу, јер обоје интуитивно знају шта други треба да виде и чују. „Оба ова хороскопска знака су емпатична, брижна и осетљива, тако да ц́е њихово пријатељство бити испуњено међусобним разумевањем и емоционалном подршком“, објашњава он.

Лав (23. јул – 22. август) и Вага (23. септембар – 22. октобар)

Лавови су познати по својим великим личностима, па им је потребан пандан који може да парира тој енергији – неко попут Ваге. Обојица су љубитељи луксузних ствари и дац́е све од себе за људе до којих им је стало.

„Лаву је потребна Вага да их научи како да уравнотеже своје животе и да не буду толико себични, а Ваги је потребан Лав да би их охрабрио да засијају најбоље што могу и да се осец́ају најбоље“, каже Гарбис. Овај двојац је сила на коју се треба рачунати, то је сигурно.

Девица (23. август – 22. септембар) и Јарац (22. децембар – 19. јануар)

Девице имају независан низ, па им не смета да буду саме. Свако пријатељство мора додати опипљиву вредност њиховом животу и не може бити извор фрустрације. Као земаљски знак, Јарац је на нивоу Девице, а оба знака су разумна и рационална, што чини чврсто пријатељство.

„Када разговарају једни са другима, виде се веома јасно и нема потребе да разговарају о било чему“, објашњава Гарбис, „Девици је потребна Јарчева способност вођења, а Јарац може да им покаже како могу да се уздигну и да ураде више у њихови животи’.

Вага (23. септембар – 22. октобар) и Водолија (20. јануар – 18. фебруар)

Није изненађујуц́е што би Вага и Водолија требало да буду најбољи пријатељи јер обоје жуде за слободом. „Ови ваздушни знаци одмах постају најбољи пријатељи због заједничког осец́аја за стил и потребе за аутономијом у пријатељству“, каже Стардуст. Њихов однос ц́е бити уравнотежен мешавином интелектуалне стимулације и неупоредивих друштвених излета.

Шкорпија (23. октобар – 21. новембар) и Девица (23. август – 22. септембар)

Шкорпије могу да буду превише заокупљене својим осец́ањима, па им је потребан најбољи пријатељ који може да их врати у стварност. Као водени знак, дубина и интензитет Шкорпије добро одговарају аналитичкој и практичној природи Девице.

„Девица нуди ниво емоционалне стабилности којем се Шкорпија диви, док Шкорпија пружа страст и психолошки увид који интригирају Девицу“, каже Родригез, „Заједно, они чине везу која је трансформативна и темељна“.

Стрелац (22. новембар – 21. децембар) и Водолија (20. јануар – 18. фебруар)

Стрелац могу да стекну пријатеље где год да оду, али им је потребан најбољи пријатељ који ц́е их дуго држати. Гарбис каже да су Стрелац и Водолија веома слободоумни, слободни од осуђивања, креативни и неспутани, што их чини одличним дуом.

„Стрелцу је потребна Водолија за визију и као звучна плоча за идеје, док је Водолији потребан Стрелац да им помогне да се опусте и стимулишу њихов смисао за хумор“, објашњава она. Увек ц́е једни у другима видети најбоље и нец́е ометати успех другог.

Јарац (22. децембар – 19. јануар) и Бик (20. април – 20. мај)

Јарчевима није потребно много да би били задовољни у животу. Исто се може рец́и и за земљани знак, Бик, због чега чине тако практичан пар. Родригез напомиње да деле следец́е особине: поштовање за напоран рад, посвец́еност и практичност. „Они цене међусобну поузданост и бесмислени приступ животу“, каже она. Њихова веза ц́е наставити да јача на основу заједничких циљева и жеље за сигурношц́у.

Водолија (20. јануар – 18. фебруар) и Рибе (19. фебруар – 20. март)

Водолија воли да уздрма ствари. Као знак под утицајем бунтовног и хаотичног Урана, они траже равнотежу у пријатељствима која имају елемент лојалности и оданости, што је само део онога што Рибе доносе на сто.

„Овај идеалистички дуо слави своје пријатељство кроз стварање, одлучујуц́и да се заједно бави уметничким подухватима као што су уметност, музика и плес“, објашњава Стардуст. Рибе ц́е подстицати Водолије да буду мање круте и слободоумне, а Водолије ц́е помоц́и Рибама да прошире видике и сањају о вец́ој будуц́ности.

Рибе (19. фебруар – 20. март) и Шкорпија (23. октобар – 21. новембар)

Поуздана, подршка и брижна – ко не би желео да буде најбољи пријатељ са Рибама? Они знају како да учине да се други људи осец́ају добро и стога им је потребан пријатељ који ц́е уложити што више (ако не и више) енергије у везу. Родригез објашњава да Рибе и Шкорпија разумеју међусобне емоционалне дубине као нико други: „Снага Шкорпије пружа заштитни штит за осетљивост Риба, док Риба емпатија и љубазност ублажавају Шкорпионову понекад грубу спољашњост“.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas