· · Коментари: 0
АСТРО

Ови хороскопски знакови уопште НЕМАЈУ СМИСЛА ЗА ХУМОР и шале су им поприлично лоше

Да ли сте и ви међу овим хороскопским знаковима?

1612792678_Depositphotos_169633298_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Нису сви рођени са добрим смислом за хумор. Заправо, велики број људи уопште нема смисла за хумор, иако мисле да га имају, а шале им и нису нешто занимљиве.

Прочитајте још: НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Живот се окреће НАГЛАВАЧКЕ за ДВА знака!

Астролози поручују да смисао за хумор увелико зависи и од хороскопског знака у ком је особа рођена. А шест знакова издваја се међу онима чије шале једноставно ни не можемо назвати шалама. 

Ево који су то знаци:

Рак

Рак све схвата превише озбиљно и поставља се превише зрело у свакој ситуацији. Живот понекад захтева озбиљност, али ако не можете да се насмејете, барем понекад, живот ће вам бити тотална досада и сви ће вас сматрати тоталном досадом.

Прочитајте још: Ових 5 хороскопских знакова имају најмање шансе за брак

Шкорпија

Шкорпија ће ту и тамо покушати да баци неку шалу, али ту шалу готово нико неће схватити јер се са Шкорпијама никад не зна шта заправо мисле. Јесу ли озбиљни или не? Њихове шале често звуче као увреде и могу да повреде друге.

Фото: Депозит

Стрелац

Стрелци воле да привлаче пажњу и зато че се шалити, али неће два пута размислити пре него што нешто изговоре. Као и у случају Шкорпија, њихови покушаји смисла за хумор често звуче као нешто сасвим друго.

Прочитајте још: Венера је у Водолији: Њена љубав је ЧАРОЛИЈА, а ако партнер тражи ОВО у стању је да се без речи окрене и оде

Јарац

Јарчеви су хладни баш као и месец у ком су рођени, а то вреди и за њихов смисао за хумор. Не воле да се превише забављају, тако да, чак и кад се нашале, људи мисле да су озбиљни.

Девица

Девице су превише фокусиране на друге аспекте живота да би их било брига за смисао за хумор. До тога им једноставно није стало. Не схватају шале нити воле да их збијају. Једноставно то није за њих.

Прочитајте још: Дан заљубљених се ближи! Одаберите прави поклон за партнера на основу хороскопског знака

Ован

Овнови су јако тврдоглави и веома често не знају да приме шалу, поготово на свој рачун. Све схватају превише озбиљно и тешко да ћете од њих чути да се смеју туђим шалама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.