· · Komentari: 0
ASTRO

NEDELJNI HOROSKOP: Život se okreće NAGLAVAČKE za DVA znaka!

Blizanci pazite se u radu sa papirima. Rakovima nedelja donosi razrešenja. Ribama će se trud isplatiti na kraju nedelje.

1612527893_Depositphotos_172612394_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

OVAN

Posao

Vaša preduzimljivost i brzina opterećuje okolinu, ali vama donosi korist. Oslušnite svoju maštu, jedna naizgled banalna ideja može da bude pun pogodak. Informacija koju ćete polovinom nedelje dobiti, nosi putokaz u kom smeru ide vaš profesionalni razvoj. Bez obzira na to što je period naizgled povoljan, čuvajte se brzopletosti i impulsivnih odluka.

Banalna ideja može da bude pun pogodak!
Suzana Ban Foto: V.D.

LJubav

Voljena osoba vam ne pruža dovoljno pažnje, a nje vam je u ovom periodu potrebno mnogo. Previše ste zahtevni, pa vam krajem nedelje sledi zahlađenje odnosa. U dnu srca još čuvate bolna iskustva iz prošlosti. Vraćanje u davno vreme nema smisla jer je to nešto što treba zaboraviti.

Zdravlje

Moguće su povrede.

Pročitajte još: Muka, nevolja i nesreća: Slede tri teške godine, ali samo za neke horoskopske znakove

BIK

Posao

Vreme je pogodno za istraživanje i učenje. Moguća je ponuda da se priključite u jednu volontersku organizaciju gde bi vaši kvaliteti došli do potpunog izražaja. Ova nedelja može biti povoljna za otpočinjanje novog projekta. Ako se pažljivo organizujete i ne rasipate svoje potencijale, ta prilika bi mogla da preraste u životnu.

Istražujte, učite, pomažite, počnite novi projekat koji može da postane životni poziv.

LJubav

Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, sve greške preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer se mnogo toga nakupilo a vi ste precenili svoje strpljenje. Pravo rešenje za vaše probleme je otvoren razgovor i to krajem nedelje.

Zdravlje

Bolovi u leđima.

Pročitajte još: Tanja Veljković otkriva: Jupiter i Saturn najavljuju dolazak NOVE SILE koja će vladati 200 godina

BLIZANCI

Posao

Cele nedelje ćete se na razne načine baviti pravnim i papirološkim poslovima. Ovakva dinamika će vam nakratko skrenuti misli sa drugih problema i ublažiti nervozu. Osim toga, tranziti vam donose šansu da neke svoje ideje konačno prezentujete na prihvatljiv način i dobijete podršku od osoba od kojih ste to najmanje očekivali.

Bavićete se papirima, a podrška stiže od strane od koje je niste očekivali!

LJubav

Usmereni ste na sebe i svoj optimizam, pa vas promenljivo raspoloženje voljene osobe ometa. Izbegavanje susreta nije pravo rešenje, suočite se sa problemom. Izgubili ste onu čarobnu nit koja vas vezuje, pa vreme koje provodite zajedno, ove nedelje, može prerasti u tešku dosadu.

Zdravlje

Čuvajte se povreda.

RAK

Posao

Ova nedelja vam donosi važna razrešenja, naročito ako ste imali neke zaostale troškove koje do sada niste raščistili. Nakon preraspodele zaduženja, krajem nedelje vam stiže neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije bila simpatična. Obuzdajte euforiju i sredinom nedelje, kada se bude nešto važno odlučivalo, prihvatite savet šefova.

Nedelja donosi mnoga razrešenja, ali obuzdajte eufoiju krajem nedelje i prihvatite savet.

LJubav

Voljena osoba ima razumevanja kada je u pitanju vaša mrzovolja. Iskreni razgovori, komplimenti i duge šetnje osvežiće monotoniju u koju ste zapali. Previše zahtevate od svog partnera. Umesto toga, pružite mu malo podrške i nežnosti jer vas on bezrezervno čuva i voli.

Zdravlje

Nesanica.

Planete najavljuju velike promene Foto: Depozit

LAV

Posao

Neočekivane promene poremetiće rutinu u vašoj svakodnevici. U drugoj polovini nedelje bićete u prilici da jednom starom prijatelju pomognete nešto u vezi posla. Pozitivna energija zbog tog dobrog ishoda udahnuće malo vetra u vaša jedra. Osim toga, krajem nedelje očekujte obaveštenje u vidu opomene ili isporuke nekog računa na koji ste potpuno zaboravili.

Neočekivane promene, ali i neprijatno obaveštenje ili zaboravljen račun...

LJubav

Prilično ste zahtevni, od partnera očekujete mnogo tolerancije i strpljenja. Iako se možda osećate umorno, raspoloženje će se promeniti kada on bude nešto interesantno predložio. Ne razmišljajte previše o tome koliko bi vam nešto prijalo, to ne možete da znate dok ne probate.

Zdravlje

Gorušica.

Pročitajte još: Dešava se VELIKA MUTACIJA na kvadrat i slede ogromne PROMENE u svetskoj POLITICI

DEVICA

Posao

Ovih dana vam stiže ponuda za dodatni rad koji vam trenutno nije neophodan. Opravdanje tražite u finansijskoj naknadi koja, po vašem mišljenju, nije dovoljna za trud koji bi trebalo da uložite. Prihvatite jer će vam se ovaj posao dugoročno veoma isplatiti. Osim toga, otvara vam se i prilika da dovršite sva plaćanja koja ste do sada odlagali.

Stiže ponuda za dodatni rad, da li vam to treba? Dugoročno će se isplatiti.

LJubav

Za vašu prirodu, previše ste se zatvorili, pa zbog toga može da vam promakne prilika da se voljenoj osobi dovoljno približite i otkrijete emocije koje su vam do sada bile nepoznate. Navedite drugu stranu da potegne temu, biće vam lakše da se izrazite ako je razgovor već pokrenut.

Zdravlje

Prolazna malaksalost.

VAGA

Posao

Sabirate utiske o proteklom periodu. Razmišljate kako da budete efikasniji i nekom inovacijom poboljšate svoju finansijsku situaciju. Pravo je vreme da se uključite u aktivnosti svoje socijalne sredine. Profesionalno ste veoma cenjeni, pa vam ovih dana sledi i zvanično priznanje za to. Možete očekivati i prijatne vesti zbog kojih ćete biti veoma ponosni.

Očekujte prijatne vesti na koje ćete biti ponosni.

LJubav

Prihvatate sve što vam se poslovno nudi, pa zbog toga previše vremena provodite radno. To vas prividno odvaja od partnera i donosi stimulans za naredni period. Ukoliko ste slobodni, ovih dana na pomolu je zvanično upoznavanje sa osobom za koju ste čuli odranije.

Zdravlje

Kontrolišite krvni pritisak.

Pročitajte još: Retrogradni Merkur u Vodoliji: Pazite se sebe, a OVAJ DAN je naročito opasan!

ŠKORPIJA

Posao

Pravi je trenutak da odbacite nekoliko stvari koje vam već neko vreme usporavaju rad. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima, krajem nedelje vas čeka teška odluka kojom se od vas očekuje dobra procena i mudar potez. Ukoliko tražite posao, ova nedelja donosi šansu da se otvori mogućnost prihvatljivog prelaznog rešenja.

Odbacite sve što vas usporava! Sve!

LJubav

Korenitim promenama želite da dovedete svoj život u red. To vas može navesti na nesmotrene poteze. Ukoliko je vaša ljubavna veza imala bilo kakvu primesu tajanstvenosti, budite spremni na to da vam, ovih dana, zvezde nisu naklonjene i da svaka tajna može lako biti otkrivena.

Zdravlje

Posetite stomatologa.

STRELAC

Posao

Prihvatite ponuđene kompromise ukoliko želite da iskoristite veliku priliku da svoju kreativnost i osećaj za estetiku dobro unovčite. Prolazni zastoj koji se može isprečiti uspećete elegantno da prevaziđete ukoliko se ne budete suprotstavljali. Krajem nedelje dobićete sasvim nova zaduženja. Dokazaćete sebi, a i drugima, koliko vredite.

Prihvatite kompromis dok ne prođe prolazni zastoj, a voljenu osobu ostavite na miru.

LJubav

Postajete prenaporni voljenoj osobi. Vaše sitne provokacije mogu biti okidač za ozbiljnu svađu do kraja nedelje. Kvalitetan i iskren razgovor može da razreši neke nesporazume koji vas navode da poverujete da se vaš ljubavni odnos ohladio.

Zdravlje

Čuvajte se infekcija.

Pročitajte još: Dešava se VELIKA MUTACIJA na kvadrat i slede ogromne PROMENE u svetskoj POLITICI

JARAC

Posao

Ovih dana izlazite iz rutine. Prepuni ste kreativne energije, pa vaše samopouzdanje iz dana u dan raste. Ukoliko se nađete u prilici da ove nedelje pazarite ili potpisujete neke vrednosne papire, budite na oprezu jer nije povoljan trenutak i može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.

Prepuni ste energije, a želja za ljubavnom avanturom može da vas upropasti!

LJubav

Potreba za avanturom i romantikom vas može navesti na pogrešan korak. Da biste izgladili nesuglasice, provodićete više vremena sa prijateljima vašeg partnera. Slobodni mogu da upoznaju neobičnu osobu sa kojom ih čeka dobar provod ili romantična avantura.

Zdravlje

Bolovi u leđima.

VODOLIJA

Posao

Ako vaš način poslovanja uključuje neki vid trgovine, ovaj period će biti interesantan za vas. Polovinom nedelje otvaraju vam se šanse da konačno dovršite započete projekte, što podrazumeva sklapanje povoljnog ugovora koji već dugo pripremate. Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja traje već neko vreme.

Ukoliko trgujete - odlično ćete zaraditi!

LJubav

Posredstvom prijatelja predstoji vam jedno novo poznanstvo. Malo opuštanje i prihvatanje izazova može vam prijati ali, dugoročno, vi znate da to nije za vas. Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi, a to nije dobra atmosfera za nove početke.

Zdravlje

Alergije.

Pročitajte još: Italijani predvideli koronu još 1962. godine?! Otkriveno šta stoji iza ilustracije napravljene pre 50 GODINA (FOTO)

RIBE

Posao

Najvažnije informacije ne dopiru na pravi način do vas, pa niste u dobroj poziciji da sagledate sve mogućnosti koje su važne za konačnu odluku. Previše želite, a ne postoje prave mogućnosti - morate nečeg da se odreknete. Vrebate svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli u svom radnom okruženju. Do kraja nedelje vaš trud će biti nagrađen.

Previše želite, a ne postoje mogućnosti...

LJubav

Imate priliku da napravite za sebe malo prostora i da usporite. Tempo koji je iza vas zahteva da zastanete i preispitate sebe da li je ova veza ono što vi želite. Preokupirani ste drugim problemima pa ne primećujete da voljena osoba, isto kao i vi, nije zadovoljna.

Zdravlje

Problemi s kožom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.