Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА И СУДБИНА

Ови хороскопски знаци ЖИВЕ НАЈДУЖЕ! Један зна како се иде кроз живот - УЧИТЕ од њега!

Да ли је записано међу звездама , или је битан однос према животу?

1621510124_woman-3084129_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Да видимо шта каже астрологија!

Стрелац- је вечити оптимиста! Он животу приступа са филозофске стране. Сваком проблему приступа широко и никада се не задржава на ситним стварима. И највећи проблем прихвата са осмехом на лицу, никада неће дозволити да га живот "поједе".

Несталан је и увек мисли да је трава тамо негде зеленија и то је принцип који га увек гура напред. Понекад уме да буде на неки начин површан да прелети преко проблема.

Баш је то оно што треба да научимо од њега, да не трошимо превише енергије, јер ће се живот свакао ићи својим током радили ми нешто или не радили!

Девица- од ње треба учити све! Њен стерилан и рационалан приступ животу увек се исплати на дуге стазе. Делује, али само делује, да је без емоција, практична и помало шкрта увек се у сваком проблему дочека на ноге!

Баш због тог њеног ума она има јак механизам да се одбрани од свих зла које круже и не дозвољава да јој живот утаба стазе већ их она сама прави. Увек гледа два корака унапред и спремна је на изазове.

Не каже се тек тако, "јак је ко Бик ".

Бик- јак земљани знак. Увек бубоко сигуран у себе и стоји са обе ноге на земљи. Зато и најбоље осећа сваку промену која се дешава на земљи и у његовом окружењу. Не воли промене али када крену тада наступа његова ментална снага. Не каже се тек тако "јак је ко Бик ".

Смиреност тела и ума је његова главна карактеристика. Када живот крене да задаје ударце он те ударце прима смирено и тек после ударца он приступа решавању ситуације.

Шкорпија- због дубоке и јаке интуиције увек се ослања само на себе. Због изржене интуиције проблем детектује и решава га пре него што се појави.

То јој даје само привидну смиреност јер је у њој вулкан осећаја! Никада не губи енергију на површне ствари и то јој даје предност у односу на друге знакове зодијака. Живот је за њу авантура! Свакао један од знакова који зна да живи живот.

                               Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas