· · Коментари: 0
АСТРО

Ових 5 хороскопских знакова имају најмање шансе за брак

Неким хороскопским знаковима се не свиђа идеја брака.

1612531642_Depositphotos_51780077_s-2019.jpg
Фото: Пиxабаy

Иако неки људи једва чекају да се венчају и увек праве планове за свој "Дан Д", постоје и други који нису превише заинтересовани за везивање Ево 5 таквих хороскопских знакова који се не проналазе у брачним водама.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур у Водолији: Пазите се себе, а ОВАЈ ДАН је нарочито опасан!

Венчање је нешто о чему свака особа сања, од места догађаја, одец́е, људи то све унапред одлуче. Једва чекају свој "Дан Д" и увек су у ишчекивању да пронађу праву особу са којом ц́е провести остатак свог живота. Али постоје и људи који не воле идеју брака. Воле своју слободу и индивидуалност и не схватају да цео живот проведу са једном особом. Према астрологији, ово је тих 5 хороскопских знакова:

Ован

Људи рођену у знаку Овна често мењају расположење и тврдоглави су у разним сегментима. Воле да имају слободу да раде шта желе и како желе. Не свиђа им се идеја да одговарају било коме у животу.

Прочитајте још: Сузана Бан саветује како да сами ЧИТАТЕ свој ХОРОСКОП: Ово су најчеће ГРЕШКЕ

Близанци

Близанци нису превише сигурни у идеју брака. Они мисле да ће венчање са неким донети монотонију и досаду у њихов живот и сећаће се везано и ограничено. Стога, њих не забавља идеја брака. 

Фото: Пиxабаy

Девице

Девице су превише заокупљене тиме да буду вође и да раде на свом циљу. Увек су заузети зезањем око ситница и убеђују се да ће венчати кад се све среди. Али за перфекционистичке Девице никад се све не сређује и на крају остају ван брака читав живот.

Прочитајте још: Тања Вељковић најављује: Нова година ТЕК ПОЧИЊЕ, а ЛАЖИ ће бити откривене и медији ће се ускомешати

Стрелац

Стрелци су независни и самодовољни људи који воле сопствену компанију и који имају свој сет хировитости и ексцентричности. Никада не осец́ају потребу да имају партнера или да се венчају.

Водолија

Водолије се плаше да се отворе људима и буду рањиви, јер не желе да њихова осец́ања повреде. Штавише, осец́ају да нема никога ко их може разумети и ко им може пружити ону непоколебљиву и безусловну подршку која им је потребна.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.