Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Ово нисте знали о ДЕВИЦАМА: Превише су опрезне и одмерене, али због једне навике често су НЕСРЕЋНЕ

Девице, неколико савета за вас

1636363312_devica.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Да ли сте икада били на незаборавно лошем изласку? Нажалост, можда сте ви били криви за то уколико сте направили било коју од ових уобичајених грешака. 

Прочитајте још: Недељни хороскоп од 7. до 14. новембра: ОВНУ се отварају нове понуде, а два знака све нестрпљивија

1. Бити превише опрезан. Можете тотално уништити атмосферу ако нисте за мало авантуре или забаве.

2. Ћутљивост. Да, можете бити стидљиви. Али ако се не отворите и не учествујете, ваш партнер ће помислити да сте незаинтересовани.

3. Немојте да се превише жалите. Прекините да тражите и истичете мане... фокусирајте се на све позитивне ствари око вас, од хране, до људи који вас окружују.

4. Проверавање телефона. Склоните ту справу од себе. Можда мислите да изгледате битно... ваш партнер мисли да сте непристојни. Поруке могу да чекају, а посебно пословне!

Девица је најсексипилнији знак!

- Откривају само онолико колико је потребно да би смо привукле некога... врста визуалне предигре.

- Скромне су и не схватају увек колико су секси, што вас чини привлачнијим.

- Обраћају пажњу на мала задовољства која други знакови пропуштају.

- Перфекционисти су, тако да обраћају пажњу на то шта њихов партнер жели и испуњавају

- Беyонцé, Блаке Ливелy, Лиам Паyне, Ницк Јонас, Јасон Деруло, Принце Харрy, Цхрис Пине, Цамерон Диаз, Салма Хаyек.. 

Отарасите се овога под ХИТНО да бисте живели срећније...


Воле да живот испланирају до детаља. Жуде за перфекцијом. Па зато и теже ка перфектној имперфекцији? Понекад превише компликују ствари, због чега би требало неке ствари да избаце из живота како би пронашле мир:

1. Ваше планове. Немојте престати да планирате свеукупно ако има смисла имати структуру и циљеве. Али имајте неке неиспланиране дане, неочекиване ствари ће се догодити. Уживајте у њима.

2. Ваша скупа рутина шминкања. Ако трошите више од 100 евра на ваше свакодневно улепшавање, то је превише. Бићете прелепе ако пробате и неке приуштивије брендове. Такође, да ли ваша јутрања рутина траје дуже од сата? Дефинитивно морате да одбаците пар корака. Природно је у тренду. Да ли вам заиста треба пет различитих крема за косу?

3. Ваша листа брига. Направите ту листу. Прочитајте је. Размислите о њој. Сада, БАЦИТЕ ЈЕ! Морате да одбаците све ствари о којима неко други не би ни размишљао. И, да будемо искрени, ВИ нисте узрок већине њих, зар не?

Који тип пријатеља ће сваки знак бити Девици...

Док су Девице врло независне и способне да живе саме, поседовати узак круг дивних пријатеља је велика предност. Имати барем једног доброг пријатеља од сваког знака је најбоље. Ево шта сваки знак може теби да пружи, Девице...

Ован ће знати кад ти треба помоћ и ако си превише поносна да је тражиш
Бик ће те подстицати да се упустиш у боље ствари. Вредна си тога!
Близанац ће извући дете из тебе. Превише радиш!
Рак ће ти први донети оно што ти треба кад си болесна.
Лав ће те забављати када постанеш превише озбиљна.
Друга девица ће учинити да постанеш још боља.
Вага ће ти помоћи да сагледаш прошлост детаљније.
Шкорпија ће истаћи твоју страствену страну.
Стрелац ће те подстицати да пробаш нове ствари и упушташ себе у авантуре.
Јарац ће ти дати добре савете за новац и посао.
Водолија ће ти помоћи да схватиш када превише потцењујеш саму себе.
Риба подржава твој најлуђи сан, колико год он био немогућ.

Уколико радите ово, невоља је на видику...

Генерално, Девица је педантна, опрезна и уредна. Када је реч о љубави, ови знакови указују да можда нешто не ваља. Детаљне Девице никада не пропуштају ништа, осим уколико их нешто омета. Овај знак рођен је са роковником и плановима- уколико се не појавите, Девица ће престати да се труди. Уколико Девица престане да брине и обраћа пажњу, нешто дефинитивно није у реду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas